11 de maig del 2018
El Pre-Infantil del CB Altafulla cerca una nova victòria per continuar al podi de la classificació
L’equip de Sergio Lou és l’únic que juga com a local en una jornada on la resta d’equips hauran de guanyar lluny del Pavelló Municipal d’Altafulla
El Pre-Infantil del CB Altafulla intentarà consolidar la tercera posició del seu grup amb una victòria davant el Bàsquet Tarragona. El conjunt visitant és setè amb 17 punts, dos menys que el seu rival. El partit es disputarà aquest dissabte a dos quarts d’11 del matí i serà l’únic que acollirà el Pavelló d’Altafulla.

La resta d’equips jugaran a domicili i tots ho faran en la jornada sabatina. El primer a obrir foc serà l’Infantil Masculí, que es veurà les cares davant el Torreforta a partir d’un quart de 10 de matí. Un quart d’hora després serà el torn del Cadet Femení, que jugarà a la pista del CB Morell. Les altafullenques parteixen amb desavantatge en aquest tercer partit de la promoció, doncs el seu rival és el líder del grup amb dues victòries en els dos partits anteriors.

Per la seva part, l’Infantil Femení visitarà el Sant Pau en un partit al qual arriba en una millor posició classificatòria i que es jugarà a dos quarts d’11 del matí. En el torn de tarda, el Junior Femení jugarà a la pista del CB Valls a partir de les 4. El duel es presenta complicat per a les del Baix Gaià, perquè s’enfronten al segon classificat.

D’altra banda, ni el Mini Femení de 6è ni el Cadet Masculí jugaran aquest cap de setmana. Les primeres ja van disputar el partit corresponent a la 13a jornada a la pista del CB Àguiles el passat 20 d’abril. Ho van fer assolint una victòria per 32 a 82. Per la seva part, els segons han ajornat el duel davant el CB Montblanc, que es jugarà el pròxim 26 de maig a tres quarts de 12 del migdia al Pavelló d’Altafulla.