14 de maig del 2018
El CFS Altafulla guanya a la pista del Jesús-Maria per 4 a 7
L’equip de José Valero es retroba amb la victòria i manté les opcions d'assaltar la sisena posició que defensa la Penya Esplugues
El CFS Altafulla ha guanyat el primer dels tres partits que li queden per acabar la temporada. Ho ha fet a la pista del Jesús-Maria en el duel corresponent a la 24a jornada de la Divisió d’Honor.

Les altafullenques han començat el duel de la millor manera possible, amb un 0 a 2 i els primers gols d’Irene Macías i Adriana Pérez. Les locals han escurçat la diferència amb un gol en pròpia porta de Livia Balaguer, però Adriana i Irene han respost ràpidament situant l’1 a 4 en el marcador.

Tot això ha passat en deu minuts. La barcelonina Marta Pifarré ha fet el segon de les locals amb el qual ha clos la primera part. A la represa, un gol de Susan Mallén i dos d’Irene Macías han posat terra de per mig per assegurar la victòria. Tot i això, un gol en pròpia porta de Venus Díaz i un de Marta Motje han servit per maquillar el marcador amb el 4 a 7 definitiu.

La victòria permet l’Altafulla consolidar la sisena posició i empatar a 35 punts amb el cinquè, la Penya Esplugues. En el següent compromís rebrà la visita del cuer, el Femení Tortosa-Ebre. El partit es disputarà el pròxim diumenge a les 10 del matí al Pavelló d’Altafulla.