15 de maig del 2018
El CFS Torredembarra i el CFS El Catllar Atlètic guanyen i lluitaran per l’ascens en l’última jornada
Els representants del Baix Gaià a la Divisió d’Honor seran protagonista d’un cap de setmana d’infart on estarà en joc una plaça a Tercera Divisió
El CFS Torredembarra i el CFS El Catllar Atlètic lluitaran per l’ascens a la Tercera Divisió Nacional en la 26a i última jornada de la Divisió d’Honor. Les victòries d’aquest cap de setmana i l’empat del Salou a la pista del Vila-rodona mantenen les seves opcions fins al final.
Els torrencs van desfer-se d’un Laguna que li va posar les coses molt difícils. Si bé el partit semblava encarrilat amb la dobleta inicial de José Arias, els visitants van empatar per mitjà d’Álex Sánchez i Patrick González.

La igualtat era màxima, però l’expulsió del visitant Joel Gil va suposar un punt d’inflexió en el partit. El Torre va aprofitar els dos minuts de superioritat numèrica per desfer la igualada amb el primer gol d’Adrián Frutos. El també jugador de la Selecció Espanyola de Futbol Platja va repetir a manca de nou minuts, mentre que Arturo Morales –nou fitxatge- va completar el marcador amb dos gols que van situar el 6 a 2 definitiu.

Per la seva part, el Catllar Atlètic va tenir un partit més plàcid. En el seu cas s’enfrontava a l’últim classificat, el Castellciutat, al qual van golejar per 8 gols a 1.
Els catllarencs van acabar el primer temps amb un favorable 3 a 0 amb un gol de Miguel Encinas i dos de Javier López. En l’inici de la segona acte, els visitants van escurçar la diferència per mitjà de Sergi Palomo. El gol, però, no va ser més que un miratge. Els del Baix Gaià van replicar amb una dobleta d’Ignasi Abelló i el tercer gol de Javier López. Finalment, Antonio Cerqueira i Abelló van arrodonir el resultat.

D’aquesta manera, la jornada acaba amb el Salou sent segon classificat amb 46 punts i el Torredembarra i el Catllar sent tercer i quart amb 45 respectivament. En la darrera jornada, els tres es jugaran l’ascens a Tercera Divisió. El cas, però, és que els de la Costa Daurada i l’equip catllarenc s’enfronten entre ells diumenge a les 12 del migdia al Pavelló Municipal de Salou.
Alfredo Polo, entrenador del CFS El Catllar Atlètic, ha explicat que no esperaven arribar amb opcions a l’última jornada pels últims resultats assolits i ara es veuen amb “una oportunitat que esperem no desaprofitar”, ha sentenciat.

El Catllar necessita guanyar i esperar que el Torredembarra no ho hagi fet a la pista del líder i campió, l’Amposta. En el seu cas, els torrencs jugaran dissabte a les 6 de la tarda i estan obligats a guanyar i a esperar que el Salou no sumi els tres punts.
Jeroni Rañé, jugador i president del CFS Torredembarra, ha reconegut que l’equip té moltes ganes “d’anar a Amposta i guanyar”, tot i que és conscient que necessita una ensopegada del Salou.

Si el Torredembarra i el Catllar queden empatats a punts, serà el primer qui assoleixi l’ascens gràcies a la diferència de gols particular.
Alfredo Polo, entrenador CFS El Catllar At.
Jeroni Rañé president CFS Torredembarra.