19 de febrer del 2015
El CFS Torredembarra s’imposa per 5 a 4 a l’Alforja, i aconsegueix el passi a les semifinals de la Copa Tarragona
Dissabte 21 de febrer a les 18h al Pavelló de Vila-rodona s’enfrontarà a l’Hospitalet
El primer equip del CFS Torredembarra ha fet història aquest dimecres al vespre al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra. Ha aconseguit la victòria en el que han esdevingut els quarts de final de la Copa Tarragona. S’ha imposat per 5 a 4 a l’Alforja, i ha assolit el passi a les semifinals.

Els torrencs perdien 0 a 2 en el minut tres del partit. Els gols d’Edu Suárez als minuts 10 i 11 han servit per igualar el marcador. Al minut 19 Aleix Núñez marcava el 3 a 2, i al minut 25 Juan Molino feia el 4 a 2. Instants més tard era l’Alforja qui igualava el marcador. El tercer d’Edu Suárez, però, sentenciava el partit amb el 5 a 4 definitiu.

El proper dissabte 21 de febrer a les 6 de la tarda al Pavelló de Vila-rodona s’enfrontarà a l’Hospitalet en una de les semifinals del trofeu.

Abans es disputarà en les mateixes instal·lacions l’altra semifinal, que enfrontarà el Platense Segur de Calafell i el Botarell. El primer s’ha imposat en els quarts de final al Vinyols, i el segon, al Morell.