Esports
Foto: CE Altafulla
31 de maig del 2018
Obertes les inscripcions del Campus Altafulla 2018
Enguany és la cinquena edició, començarà el 25 de juny i acabarà el 10 d’agost
El Centre d’Esports Altafulla, el Club Bàsquet Altafulla i el Club Futbol Sala Altafulla tornen a unir sinergies per organitzar el Campus Altafulla 2018. Aquesta serà la cinquena edició d’un campus que s’ha consolidat com una de les cites imprescindibles de l’estiu al municipi. La iniciativa tornarà a comptar amb la participació de la Penya Ciclista d’Altafulla i els Atletes d’Altafulla, i amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Altafulla, el Planeta Màgic i Altafulla Ràdio.

Enguany, el Campus 2018 començarà el dilluns 25 de juny i finalitzarà el divendres 10 d’agost. Set setmanes d’esport i diversió, en què els infants, a banda de practicar el bàsquet, el futbol sala, i el futbol, també podran gaudir d’activitats a la piscina, excursions, jocs, tallers, psicomotricitat, i gimcanes, entre moltes d’altres.

El campus tindrà lloc de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia i hi haurà un servei opcional d’acollida de 8 a 9 del matí, i servei opcional de dinar de 2 a 3.

Els preus varien en funció de l’opció escollida, i hi ha descomptes per als socis, els germans, i per la continuïtat en la participació al campus. Les inscripcions ja s’han obert. Les persones interessades poden rebre més informació a través dels correus electrònics cbaltafulla@gmail.com, cfs.altafulla@hotmail.com, o cealtafulla@gmail.com.
Social
Et recomanem
Dia Mundial Contra la Violència de Gènere
25 de novembre a les 18:00h. a les escoles Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d'Altafulla i CC del Tarragonès
“Història del protestantisme als PPCC”, per J.L. Carod-Rovira
26 de novembre a les 19:30h. a les escoles Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d’Altafulla i Mans per l’Acció Solidària
CAPgira, matèries de primera per productes excepcionals
27 de novembre a les 12:00h. a les escoles Teresa Manero.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla