Esports
Foto: Jèssica Colomina
01 de juny del 2018
El CE Altafulla acull la 1a Trobada de Minis aquest diumenge
La cita es disputa en el marc de l’Altafulla Summer Trophy amb equips procedents de diferents comarques de l’entorn del Baix Gaià
El CE Altafulla organitza la 1a Trobada de Minis dins del marc de l’Altafulla Summer Trophy, una de les cites ineludibles de l’entitat que serveix per posar punt final a la temporada esportiva.
De moment s’han disputat dues categories. La primera va ser la dels Cadets, en la qual el títol es va quedar a casa amb la victòria de l’Altafulla davant el Nàstic per 1 a 0. La segona i última va ser la dels Infantils, en la qual el Sant Pau va imposar-se per la mínima a la Floresta en la gran final.

Aquesta Trobada de Minis té lloc abans que es disputin els tornejos de les altres categories. En aquesta ocasió participaran l’Atlètic Roda de Barà, l’EFB Calafell, el CF Pobla de Mafumet, el CF Cubelles, i l’Escola Sant Pau Apòstol. Aquest darrer equip i l’Altafulla presentaran dos equips perquè compten amb molts jugadors. Així ho ha explicat un dels entrenadors del conjunt groc-i-negre, Toni Rodríguez.

Cal recordar que la categoria de Minis la formen els nens i nenes d’entre tres i cinc anys. En el seu cas, no hi ha gols, punts ni classificació. L’objectiu és que “comencin a descobrir i gaudir del futbol”.

La cita tindrà lloc aquest diumenge a tres quarts de 10 del matí a l’Estadi Municipal Joan Pijuan. Després d’aquesta trobada, quedaran tres categories per disputar-se. La dels Benjamins el 16 de juny, la dels Alevins el 17 de juny, i la dels Pre Benjamins el 23 de juny.
Toni Rodríguez, entrenador del CE Altafulla
Toni Rodríguez, entrenador del CE Altafulla
Social
Et recomanem
Dia Mundial Contra la Violència de Gènere
25 de novembre a les 18:00h. a les escoles Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d'Altafulla i CC del Tarragonès
“Història del protestantisme als PPCC”, per J.L. Carod-Rovira
26 de novembre a les 19:30h. a les escoles Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d’Altafulla i Mans per l’Acció Solidària
CAPgira, matèries de primera per productes excepcionals
27 de novembre a les 12:00h. a les escoles Teresa Manero.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla