28 d'agost del 2018
El CE Altafulla clou la pretemporada golejant l’España Canonja per 1 a 5
L’equip de Raul Tudela ja pensa en el debut en lliga al camp de la JE Sant Jaume el pròxim diumenge
El CE Altafulla ha clos la pretemporada aquest dissabte amb l’últim dels quatre amistosos que havia programat per preparar la nova temporada, que començarà de forma oficial el pròxim cap de setmana 1 i 2 de setembre.

L’equip groc-i-negre ha vençut a l’España Canonja per 1 a 5, aconseguint la primera i única victòria en el període de preparació. El partit ha estat sota el seu domini pràcticament des de l’inici. Gerard Colomé ha estrenat el marcador quan només s’havien jugat 10 minuts. Més tard, passada la primera mitja hora, Guillermo Montserrat ha fet el 0 a 2 amb el qual s’ha arribat al temps de descans.

A la represa, els altafullencs han tornat a colpejar ben aviat. En aquesta ocasió ha estat Genis Cañas qui en el 51’ ha fet el tercer. El mateix Genis ha repetit a falta d’un quart d’hora per fer el quart, tot i que els locals han respost ràpidament per mitjà de Narcís Falguera. Ja a les acaballes del partit, Marc Calvo, un dels nous reforços per a la nova temporada, ha completat la golejada fent l’1 a 5 definitiu.

D’aquesta manera, l’Altafulla posa punt final a una pretemporada que va començar amb la derrota davant el CE Vendrell de Segona Catalana per 1 a 2. Tot seguit va caure davant el Juvenil de Preferent de l’Escola Sant Pere i Sant Pau pel mateix resultat i després va empatar 2 a 2 contra el Perelló del Grup 1 de Tercera Catalana.

El següent partit serà l’estrena en lliga davant la JE Sant Jaume, un equip que té l’objectiu d’estar a la part alta de la classificació. El duel es jugarà el pròxim diumenge a les 12 del migdia al Municipal Palau i Rabassó.