29 d'agost del 2018
Jan Sanfeliu completa la seva participació en el Campionat d’Europa de Windsurf a Polònia
El regatista del CM Altafulla suma una nova experiència després del Campionat del Món Juvenil i la Copa d’Espanya sub19
Jan Sanfeliu ha posat punt final a la seva participació al Campionat d’Europa de Windsurf, que ha tingut lloc a Sopot (Polònia). El regatista del Club Marítim Altafulla ha finalitzat en el lloc 53è de la classificació general, després de navegar en el grup plata en la darrera jornada.

La resta dels seus companys en la categoria Juvenil, Biel Lladó i Guillem Segú, han acabat en la posició 20 i 32 respectivament.

L’organització del campionat va organitzar quatre jornades classificatòries del 21 al 24 d’agost, amb tres regates per dia. En total, dotze regates que van servir per determinar quines tripulacions havien de lluitar pel títol en la darrera jornada que es va disputar el dissabte 25 amb la Medal Race.

D’aquesta manera, Jan Sanfeliu completa una de les grans competicions de la temporada després de participar en el Campionat del Món Juvenil a Penmarch (França) i la Copa d’Espanya Sub19 al Puerto de Santa María, on es va proclamar campió.

Pel que fa als altres representants nacionals, Sergi Escandell i Ángel Granda han quallat un gran paper i han finalitzat vuitè i novè en la classificació general de la categoria absoluta. Juan Manuel Moreno ha fet 13è, Tomás Vieito 26è I Joan Carles Cardona 32è.

En la categoria sub21, Ignasi Segado i Fernando Lamadrid han assolit la 23a i 26a posició respectivament. En la sub17, Aurelio Terry ha completat una gran competició amb el novè lloc. Per la seva part, l’única representant femenina, Pilar Lamadrid, ha acabat en la posició 23 de la general.