24 de setembre del 2018
El CE El Catllar es queda a un pas de sumar a l’Estadi del Vilar i completar un cap de setmana perfecte al Baix Gaià
La derrota del conjunt catllarenc ha estat la nota negativa d’una jornada on tots els representants de Tercera han aconseguit sumar els tres punts
La quarta jornada de lliga a Segona i Tercera Catalana ha estat gairebé perfecte pels representants del Baix Gaià. Tots els equips de la penúltima categoria han aconseguit la victòria, mentre que el Catllar s’ha quedat a un pas de sumar a l’Estadi del Vilar en un partit boig que finalment s’ha emportat la UE Valls.

El conjunt catllerenc ha estat el primer a avançar-se en el marcador amb el gol de Raúl González en el minut 4. Abans del descans, però, els locals han capgirat el resultat gràcies a Francesc Martínez i Eric Martí.

Després del pas pels vestidors, Joel Marigot ha fet el 3 a 1 que deixat el partit vist per a sentència. Més enllà d’ensorrar-se, els del Baix Gaià han seguit lluitant per entrar de nou en el partit. Finalment, la seva insistència ha tingut premi i han estat capaços d’empatar el partit amb una dobleta de Gerard Infantes.

En el temps afegit, però, Enric Socias ha marcat el 4 a 3 definitiu que ha deixat el Catllar sense puntuar per primera vegada a la temporada. Tot i la derrota, l’equip d’Álex González acaba la jornada a la quarta posició amb 7 punts. El tècnic ha parlat del partit en declaracions a Altafulla Ràdio i ha destacat la bona segona part del seu equip i la reacció per igualar un duel que tenia perdut.

La derrota del Catllar ha estat la nota negativa d’una jornada rodona a Tercera Catalana, que ens ha deixat la primera victòria del Torredembarra.

Els torrencs han hagut de remuntar el gol inicial de David Llanguas en el 43’. La clau ha estat que només han tardat un minut a igualar el matx gràcies a Adrián Hidalgo. Ja en la recta final, quan semblava que el duel havia d’acabar amb empat, Xavier Fernández ha fet l’1 a 2.

Qui també ha aconseguit una gran victòria ha estat el Roda de Barà, que ha golejat al Sant Jaume per 4 gols a 1. Els de Dani Sereno també han començat perdent després que Juan José Alias hagi fet el 0 a 1 en el 12’.

No ha estat fins a la segona part quan el conjunt rodenc ha reaccionat. Ho ha fet, en part, amb l’ajuda d’un Aleix González que ha anotat en la seva pròpia porteria en el 62’. Onze minuts més tard, Tommy Anguita ha culminat la remuntada amb el 2 a 1. En el tram final, Marc Ruiz i Jesús del Valle han completat la golejada.

Per la seva part, la Riera ha aconseguit la segona victòria del curs guanyant a la UE Segur per 2 a 0. Martí Puig en el 13’ i Carlos Cuerda en el 89’ han estat els encarregats de sentenciar a un rival que ha acabat amb nou jugadors per l’expulsió de Nourelyakine Maktoubi –vermella directa- i Nicolás Quintana –doble targeta groga-.

David Cuéllar, tècnic de la Riera, ha reconegut que l’equip s’està adaptant cada vegada més a la seva idea de joc i que la victòria és molt important perquè els situa en una zona tranquil•la de la classificació.

Tots aquests resultats fan que el Roda acabi la jornada segon amb 9 punts. Per la seva part, la Riera és 9è amb 6 punts i el Torredembarra 13è amb 4.