24 de setembre del 2018
El CE Altafulla sua sang per derrotar a un sòlid Salauris i sumar la segona victòria de la temporada
Els canvis de Raul Tudela a la segona part desencallen un partit abocat a l’empat en el qual Pol Inglès acaba decidint amb un gol i una assistència
El CE Altafulla ha aconseguit la segona victòria de la temporada al vèncer el Salauris per 2 a 0. Els gols de Pol Inglès i Antonio Montserrat, ben entrada la segona part, han estat decisius per derrotar a un rival molt sòlid i que li ha impedit desplegar el seu futbol.

Els altafullencs han monopolitzat la possessió de la pilota al llarg dels 90 minuts, mentre que el seu rival ho ha confiat tot al contraatac. Tot i el major domini de l’esfèric, però, els ha mancat profunditat per crear perill a la porteria de Miguel Ángel Pelozo.

El Salauris tampoc ha generat un gran nombre d’ocasions davant Òscar Tomàs. Gabriel Maouni ha estat l’únic que ha inquietat el porter local amb dos xuts dins de l’àrea que ni tan sols han anat direcció a la
porteria.

Els primers quinze minuts de la segona part han seguit el mateix d’un partit espès i amb poc ritme. En el 61’, Raul Tudela ha introduït un triple canvi per intentar canviar les coses i ha donat l’alternativa a Marc Vidal, Robert Cuñat i Pol Inglès. D’aquesta manera, l’Altafulla ha guanyat en profunditat i més presència a l’àrea.

El tècnic ha estat encertat en les seves decisions, perquè dos dels jugadors que han sortit des de la banqueta han estat decisius en el primer gol. Marc Vidal ha posat un centre des de la banda esquerra i Pol Inglès només ha hagut d’empènyer la pilota al fons de la xarxa.

En el 81’, Tudela ha fet entrar Antonio Montserrat al terreny de joc en detriment de Genis Cañas. El canvi li ha tornat a sortir bé, perquè tres minuts després el mateix Antonio ha marcat el 2 a 0 definitiu aprofitant una assistència espectacular de Pol Inglès, que amb un toc d’esperó li ha deixat la pilota franca per ajustar-la al pal esquerre de Miguel Ángel.

D’aquesta manera, l’Altafulla s’ha refet de l’ensopegada a Montblanc i acaba la jornada setè amb 7 punts. Per davant té el San Salvador, el Calafell, l’Atlètic Valls i el Llorenç amb la mateixa xifra d’unitats. Més amunt es troben el Montblanc i el Roda de Barà, primer i segon amb 12 i 9 punts respectivament.

En el següent compromís, el CE Altafulla tornarà a jugar a casa davant l’Alcover. El partit es jugarà el pròxim dissabte a dos quarts de 6 de la tarda a l’Estadi Municipal Joan Pijuan.