26 de setembre del 2018
Pol Inglès arriba als 200 partits amb la samarreta del CE Altafulla
Durant la seva trajectòria ha superat la barrera dels 100 gols que va aconseguir en la temporada 2016-17
El CE Altafulla ja ha iniciat la temporada 2018-19 amb les primeres quatre jornades del campionat de lliga. De moment, el balanç és força positiu perquè ha aconseguit 7 dels 12 punts que s’han disputat amb un empat, una derrota i dues victòries. La darrera la del passat dissabte davant el Salauris FC gràcies als gols de Pol Inglès i Antonio Montserrat.

El primer, que va sortir des de la banqueta en el minut 61, va arrodonir la seva intervenció en el partit amb una assistència d’esperó en el segon i definitiu gol que va tancar el marcador. Una actuació a l’alçada dels 200 partits que l’altafullenc va complir amb la samarreta groc-i-negre.

El seu debut va ser el 25 de setembre del 2011 al camp del Sarral, un equip que ja fa diversos anys que va desaparèixer per manca de futbolistes. El partit va cloure amb un 0 a 2 a favor del conjunt altafullenc, que llavors dirigia Albert Jansà. En aquell equip també hi havia l’actual president, Francesc Julià, el gran capità Nico Ruiz, i un altre membre de l’actual plantilla, Chus Martín.

Al llarg de la seva trajectòria, Pol Inglès s’ha convertit en un dels màxims golejadors del club. No en va, fa dues temporades va superar la barrera dels 100 gols amb la samarreta de l’Altafulla.

Des de llavors, l’atacant no ha deixat de marcar gols. La temporada passada va ser el quart màxim anotador de la lliga amb 23 gols en 29 partits. Enguany, després d’una pretemporada complicada per problemes físics, li està costant entrar en l’onze inicial.

De moment, però, va sumant minuts i ja ha estrenat el seu caseller. Mentre segueixi acumulant partits, Pol Inglès seguirà fent el que millor sap fer, que és marcar gols.
Diada de Sant Jordi: fira i activitats