Esports
Foto: CB Baix Gaià
02 d'octubre del 2018
El CB Baix Gaià inicia la temporada amb sis victòries i bones sensacions
Tots els equips femenins ja han debutat mentre que en la modalitat masculina només ho han fet els dos equips Cadets
El CB Baix Gaià ha fet el seu debut oficial en el primer cap de setmana de competició, en el qual ha obtingut sis victòries i tres derrotes. Cal recordar, però, que quatre dels equips masculins han descansat en la jornada inaugural.

Pel que fa als equips femenins, s’han aconseguit quatre victòries i tres derrotes. En el primer cas, les bones notícies les han protagonitzat el Mini Femení, que ha derrotat a la Salle Tarragona per 13 a 63; l’Infantil, que ha assaltat la pista del CB Tarragona per 36 a 39; el Cadet B, que ha guanyat al TGN Bàquet per 36 a 41; i l’equip sub25, que ha guanyat a casa davant el Carme Bàsquet per 53 a 51.

Per contra, els dos Pre Infantils han perdut a domicili, un a la pista del CB Valls per 46 a 37 i l’altre al camp del Mare Nostrum per un 28 a 23. El Cadet A ha estat l’altre equip que ha perdut, en el seu cas davant el potent Torreforta per 75 a 24.

Per la seva part, els equips masculins han tingut una jornada inaugural força tranquil•la perquè quatre dels sis representants han descansat. Els únics que han competit han estat els dos Cadets, i ho han fet estrenant el seu caseller de victòries.

El Cadet Pinturas Clarà ha guanyat a l’AB Vendrell per 49 a 57, mentre que el Cadet Auto Casasús ha fet el mateix a la pista de la Salle Ploms Reus per 35 a 52.
Social
Et recomanem
Teatre a la Violeta: 'Llarg dinar de Nadal', amb Bruna Cusí
24 de novembre a les 19:00h. a la Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es
Dia per a l'eliminació de la violència contra les dones
25 de novembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Consulta el programa a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es