Esports
Foto: Club Ciclista Vespella
02 d'octubre del 2018
La XXVII Trobada de Penyes Ciclistes del Baix Gaià acull 95 ciclistes del territori
Els participants es van dividir en dues rutes de carretera i muntanya i van finalitzar la jornada amb un esmorzar de germanor
La XXVII Trobada de Penyes Ciclistes del Baix Gaià celebrada el passat diumenge a Vespella de Gaià va ser un èxit de participació amb un total de 95 ciclistes. Les entitats que van ser partícips d’aquesta edició van ser la Unió Ciclista Torredembarra, el Club Ciclista la Riera de Gaià, el Club Ciclista Tarragona, la Penya Ciclista d’Altafulla i l’amfitriona, el Club Ciclista Vespella de Gaià.

Ildefonso Cuesta, membre de la Penya Ciclista d’Altafulla, ha remarcat l’èxit d’una trobada en la qual tothom s’ho va passar molt bé i que va permetre que molts ciclistes es retrobessin després de coincidir en altres sortides i esdeveniments.

L’entitat altafullenca es va presentar a la cita amb un total de 33 ciclistes, quinze de muntanya i divuit de carretera. Així ho ha explicat, Ildefonso Cuesta, qui també ha reconegut que als membres de la penya els agrada participar en aquesta trobada anual.

La jornada va acollir ciclistes de carretera i ciclistes de BTT. L’organització va preparar dues rutes diferents per cada modalitat. Els que van rodar sobre l’asfalt van sortir dels Masos de Vespella i van passar per la Riera de Gaià, Salomó, Montferri, Sant Miquel i el Castell de Vespella.

Per la seva part, els que van rodar pels camins van iniciar el recorregut al Mas d’en Plana i van passar pels Masos de Vespella, la Nou de Gaià, la Pobla de Montornès, la Riera, Ardenya i la Cativera.

Després de completar el recorregut, tots els ciclistes es van trobar al Casal de Vespella per gaudir d’un esmorzar conjunt que va posar el punt final a una jornada esportiva i lúdica ben completa.
Ildefonso Cuesta, membre de la Penya Ciclista d'Altafulla
Ildefonso Cuesta, membre de la Penya Ciclista d'Altafulla
Social
Et recomanem
Teatre a la Violeta: 'Llarg dinar de Nadal', amb Bruna Cusí
24 de novembre a les 19:00h. a la Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es
Dia per a l'eliminació de la violència contra les dones
25 de novembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Consulta el programa a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es