Esports
Foto: UE Creixell
03 d'octubre del 2018
La UE Creixell afronta la primera jornada de la nova temporada 2018-19
L’equip creixellenc ha format cinc equips de Futbol 7 des de la categoria Pre-Benjamí fins a la categoria Aleví
La UE Creixell afronta aquest cap de setmana la primera jornada de la temporada 2018-19, una temporada en la qual ha apostat exclusivament per formar equips de Futbol 7 després dels problemes que ha tingut en els últims temps per finalitzar la lliga amb els de Futbol 11.

Jonàs Medina, president de la UE Creixell, ha explicat als micròfons de Baix Gaià Esports que la manca de jugadors ha estat un factor decisiu perquè l’equip Infantil i l’equip Juvenil no hagi tirat endavant. Tanmateix, ha reconegut que hi havia un patrocinador que hagués permès recuperar el primer equip, però finalment es va tirar enrere. Tot i això, “estem emocionats perquè hem aconseguit dos Benjamins i dos Alevins”, ha sentenciat.

Medina també ha explicat algunes de les novetats que presenta el club aquesta temporada. El més destacat és el canvi de colors de les samarretes i de l’escut, que ha passat del verd al vermell i negre. A més, l’Ajuntament de Creixell realitzarà unes obres perquè el local social de l’entitat disposi de lavabos.

D’aquesta manera, el conjunt creixellenc ha inscrit a la Federació Catalana de Futbol un Pre-Benjamí, dos Benjamins i dos Alevins. Tots ells competiran davant equips del territori que pertanyen a l’Alt Camp, el Baix Penedès, el Baix Gaià i el Tarragonès. Per la seva part, els més petits i l’Aleví B també tenen el CF Cubelles, representant del Garraf, en les seves respectives lligues.
Jonàs Medina, president de la UE Creixell
Jonàs Medina, president de la UE Creixell
Social
Et recomanem
Teatre a la Violeta: 'Llarg dinar de Nadal', amb Bruna Cusí
24 de novembre a les 19:00h. a la Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es
Dia per a l'eliminació de la violència contra les dones
25 de novembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Consulta el programa a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es