15 d'octubre del 2018
El Torredembarra i la Riera són la cara i la creu del cap de setmana a Tercera Catalana
Els torrencs sumen una important victòria davant un rival directe per la permanència mentre que l’equip de David Cuéllar segueix sense guanyar fora de casa
El futbol del Baix Gaià ha estat marcat aquest cap de setmana pel derbi que han disputat l’Altafulla i l’Atlètic Roda de Barà. La jornada, però, també ens ha deixat la victòria del Torredembarra i la contundent derrota de la Riera.

Els torrencs s’han imposat clarament a un Banyeres que no aixeca cap i que segueix sent el fanalet vermell del grup. L’inici del partit ha estat igualat, amb els dos equips creant aproximacions a la porteria contrària. Qui ha estat més encertat, però, ha estat l’equip d’Antonio Gracia.

Henry Landazuri ha inaugurat el marcador en el minut 12’. Deu minuts després, el visitant Mohammed Ajroud ha estat expulsat amb vermella directa per derrocar un rival que marxava tot sol en direcció a la porteria. Eric Aranda ha enviat la falta al pal, però quatre minuts després Xavier Martínez ha fet el 2 a 0. El Torredembarra marxaria al descans amb un avantatge encara més gran, després que Henry marquès el tercer del partit i el segon el seu compte particular.

En la segona part, Dennis Javier Eugenio ha sentenciat el duel amb el 4 a 0. Els banyerencs han retallat diferències amb un penal transformat per Juan Manuel Sánchez, però només ha servit per maquillar el marcador.

D’aquesta manera, el Torredembarra suma una important victòria davant un rival directe per la permanència i se situa 14è amb 7 punts.

Per la seva part, la Riera ha perdut de forma clara i contundent al camp de la JE Sant Jaume. Els de David Cuéllar han competit francament bé en els primers 20 minuts, però després s’han desfet davant el joc dels locals.

L’inici del partit ha estat totalment boig. El Sant Jaume s’ha avançat en el minut 3 amb un gol de Joe Pàrraga, però la Riera ha empatat un minut després gràcies a Thiago José Dos Santos. La igualada ha durat ben poc, perquè els locals s’han tornat a avançar en el minut 8 amb el gol de Miquel Escobar.

La resposta dels del Baix Gaià s’ha produït en el 21’, quan Rubén González ha batut Carles Roses. Malauradament, la igualada no ha durat més que vuit minuts. En el 29’, Joe Pàrraga ha fet el 3 a 2 i en el 35’ ha tornat a repetir per fer el quart dels del Baix Penedès.

Ja en la segona part, el banyerenc Jordi Cruz ha sentenciat el partit quan faltaven 20 minuts amb el 5 a 2 definitiu.

Amb aquesta derrota, la Riera descendeix a la desena plaça amb 10 unitats i segueix sense conèixer la victòria lluny de casa.