16 d'octubre del 2018
El Junior Masculí de CB Baix Gaià s’imposa al CB Vila-seca per 68-62
El Femení sub25 ha caigut a la pista de l’AE Claret en un partit força igualat que s’ha decidit en l’últim quart a favor de les vallenques
El cap de setmana ha estat ben curt pel CB Baix Gaià i la resta de clubs d’arreu de Catalunya. La majoria dels seus equips han descansat pel pont del Pilar i no tornaran a competir fins al pròxim dissabte i diumenge. Alguns, però, sí que ho han fet com és el cas del Junior Masculí i el Femení Sub25.

El Junior ha guanyat a casa davant el CB Vila-seca en un dels grans partits de la jornada a la categoria. Els visitants arribaven líders al Pavelló Municipal Sant Jordi després d’haver guanyat en la primera i segona jornada. Això s’ha reflectit en el primer i segon quart, perquè la igualtat ha estat màxima amb uns marcadors de 17 a 14 i 19 a 25. En el tercer període, però, els del Baix Gaià han posat una marxa més i s’han imposat per 22 a 13. En el quart i últim període hi ha hagut un empat a 10 que s’ha traduït en el 68 a 62 final.

D’aquesta manera, el Junior suma dues victòries de dues possibles i se situa quart a la classificació amb 4 punts.

Per la seva part, el Femení Sub25 ha perdut a la pista de l’AE Claret per 44 a 40. El primer quart ha estat per les locals amb un marcador de 15 a 9. En el segon, les del Baix Gaià li han tornat la moneda amb un 8 a 15. El tercer període ha estat molt més igualat amb un marcador curt de 4 a 6, però en l’últim quart les vallenques han marcat la diferència amb un contundent 17 a 9.

La derrota deixa l’equip en la sisena posició amb 4 punts i un balanç d’una victòria i dues derrotes.