17 d'octubre del 2018
El CFS El Catllar Atlètic cedeix la primera derrota de la temporada davant l’Aforja FS
L’equip de José Valero desaprofita un avantatge de 5 a 3 en la seva estrena com a local al Pavelló Municipal d’Altafulla
El CFS El Catllar Atlètic ha encaixat la primera derrota de la temporada davant l’Alforja FS en el partit corresponent a la segona jornada de lliga del Grup 3 de la Divisió d’Honor.

El duel, que era el primer que el conjunt catllarenc disputava com a local al Pavelló d’Altafulla, va finalitzar amb un ajustat 5 a 6 que mostra la igualtat que hi va haver entre els dos equips al llarg dels 40 minuts.

Els visitants van començar millor amb un 0 a 2 abans d’arribar als primers deu minuts. Al quart d’hora, Pablo Javier Romero va marcar el primer dels del Baix Gaià, però un minut després van encaixar l’1 a 3.

Entre el final de la primera part i l’inici de la segona, però, el Catllar van igualar el marcador amb les dianes de Juan Fernando San Isidro i Pablo Javier Romero. Tot seguit, Albert Mateu i Víctor Escobar van augmentar la diferència fins al 5 a 3. Malauradament, els visitants van polsar l’accelerador en els darrers deu minuts per remuntar el marcador i endur-se la victòria cap a casa.

La derrota situa l’equip de José Valero novè amb 1 punt. En la tercera jornada es desplaçarà fins a la comarca de l’Alt Camp per jugar contra el Vila-rodona CFS. El partit es jugarà el pròxim dissabte a dos quarts de 8 de la tarda al Pavelló Municipal de Vila-rodona.

Per la seva part, el Catllar Atlètic B va haver de suspendre el seu duel davant l’Escola FS El Vendrell, perquè la pluja va fer que la pista de l’IES L’Agulla-Escoles Velles estigues impracticable.