17 d'octubre del 2018
El Vila-rodona – Pobla de Montornès de Segona Divisió Catalana, interromput per les pluges
El Cadet de Divisió d’Honor segueix de dolç després d’aconseguir la primera victòria a domicili que li permet consolidar-se entre els millors equips de Catalunya
El CFS Pobla de Montornès va iniciar la seva temporada oficial a la pista del Vila-rodona CFS en el partit corresponent a la segona jornada de la Primera Fase Tarragona-TTEE, un partit que no va poder finalitzar per les inclemències meteorològiques.

El temporal i les fortes pluges que van caure arreu de la demarcació de Tarragona van provocar una avaria elèctrica en el Pavelló, la qual cosa va fer que el partit hagués d’aturar-se diverses vegades perquè els llums s’apagaven contínuament. El partit, però, es va suspendre perquè quan faltaven 5 minuts i 4 segons, una tubària d’aigua va rebentar i va inundar tota la pista.
En aquell moment, el resultat era de 5 a 2 a favor de l’equip de l’Alt Camp. El jugador local Benjamin Jimena va ser l’encarregat d’obrir la llauna en el minut 3. Els poblencs, però, va reaccionar i van capgirar el marcador amb les dianes de Sergio Gallo i Daniel Ramón en el 7’ i 9’ respectivament.

L’alegria dels del Baix Gaià va durar ben poc, perquè al quart d’hora el Vila-rodona va igualar el partit per mitjà d’Hicham Chahmout. Ja en la segona part, els locals van marcar tres gols que els deixaven en una situació molt favorable per deixar els tres punts a casa.

Els dos equips hauran d’esperar que la Federació Catalana de Futbol anunciï una nova data perquè es disputin els 5 minuts i 4 segons que resten del partit. De moment, el pròxim repte és la visita a la pista de l’Escola FS Vendrell que tindrà lloc el pròxim dissabte a dos quarts de 7 de la tarda.

D’altra banda, el Cadet de Divisió d’Honor de la Pobla de Montornès sí que va poder jugar sense cap problema i va aconseguir la tercera victòria de la temporada, la primera fora de casa.

L’equip d’Ivan Torrent va imposar-se per 8 a 13 a l’Escola Pia Sabadell, un resultat d’impacte tenint en compte la igualtat de la categoria. La primera part va ser un atac i gol constant. Cada vegada que s’avançava l’equip local, ells eren capaços d’empatar el partit. Així va ser des de l’1 a 0 fins al 5 a 5.

A partir d’aquí, els poblencs van assumir el control del partit i en tres jugades pràcticament seguides, Eloi Rovira – en dues ocasions- i David Lozano els van permetre marxar al descans amb un marcador de 5 a 8.

A la represa, els locals van fer el 6 a 8, però Aaron Lozano, Joan Güell, Frank Cortès i Eloi Rovira, amb dos gols més, van sentenciar el partit amb el 6 a 13. El Sabadell va maquillar el marcador amb dos gols més en el 39’, però la diferència era insalvable.

Ivan Torrent, entrenador de la Pobla de Montornès, ha fet una valoració molt positiva del moment pel qual travessa l’equip. En aquest sentit ha dit que “no esperàvem aquest inici i intentarem mantenir aquesta línia”, mentre que també ha reconegut que el seu estil de joc sorprèn els rivals.

La victòria manté a la Pobla de Montornès entre els millors equips de la Catalunya. Concretament, és tercer i té els mateixos punts que el Marfil Santa Coloma (2n) i les Corts (4t). L’únic equip que tenen per davant és el Barça Lassa amb 12 punts de 12 possibles.

El pròxim dissabte a les 6 de la tarda rebrà la visita del CFS Eixample en el partit corresponent a la quarta jornada de lliga.