14 de novembre del 2018
El Roda de Barà passa per sobre del Constantí en una jornada positiva pels representants del Baix Gaià
El Torredembarra derrota la Joventut Bisbalenca i se situa a l’equador de la taula mentre que la Riera suma un punt a Alcover
La dotzena jornada de lliga del Grup 3 de Tercera Catalana va ser força positiva pels representants del Baix Gaià. Exceptuant la derrota de l’Altafulla davant el San Salvador, la resta de resultats van ser satisfactoris. Principalment el de l’Atlètic Roda de Barà, que va golejar al Constantí amb un marcador de 8 a 2.

Els rodencs van encarrilar el partit en la primera part i van arribar al descans amb un avantatge de cinc gols gràcies a les dobletes de Mohamed Bouacha i Tommy Anguita i el gol d’Ibrahima Boulayha.
En el segon període, el mateix Boulayha i Bouacha van situar el 7 a 0. El visitant Sergi Galadran va marcar el primer gol dels constantinencs en el 81’, tot i que Marc Castro va fer el vuitè gol dels del Baix Gaià. Miquel Prio, en el 88’, va fer el segon i últim gol dels visitants.

Per la seva part, el Torredembarra va superar per 2 a 1 a la Joventut Bisbalenca. Xavier Martínez va avançar els torrencs a la mitja hora de joc, però els del Baix Penedès van igualar en l’inici de la segona part per mitjà de Pau Miró. A falta d’un quart d’hora pel final, Henry Esteban Landazuri va trencar l’empat amb el seu quart gol del campionat.

Pel que fa a la Riera, va sumar un punt al camp de l’Alcover. Arturo Morales va donar avantatge l’equip de David Cuéllar a un minut del descans. Els de l’Alt Camp, però, va empatar en el 55’ amb el gol de Ferran Roca que seria definitiu.

Tots aquests resultats fan que el Roda continuï al capdavant del grup amb 26 punts, mentre que el Torredembarra i la Riera ocupen la novena i dotzena posició amb 16 i 15 punts respectivament.