15 de novembre del 2018
El CV Torredembarra torna al camí de la victòria davant un rival directe com el CV Encamp
Els assistents van veure un dels millors partits que es recorden al Pavelló Sant Jordi en un partit en el qual el quart set va finalitzar amb un 40 a 38
El CV Torredembarra va realitzar un gran partit per vèncer el CV Encamp per 3 sets a 2 en el partit corresponent a la sisena jornada de la Primera Divisió Masculina de Voleibol. Els andorrans són un dels seus rivals directes en la zona alta de la classificació i abans de visitar el Pavelló Sant Jordi no havien cedit cap derrota en les cinc jornades anteriors.

El duel va ser tot un espectacle i va fer que els assistents visquessin un dels millors partits que es recorden en el territori. Els torrencs van imposar-se en el primer i el tercer set per 25 a 23 i 25 a 22, mentre que el segon va caure del costat visitant per 17 a 25.

La igualtat que els dos equips havien demostrat en els primers tres sets va quedar patent en el quart, on els jugadors van anar al límit fins que els del Baix Gaià van ser capaços de guanyar dos jocs seguits per acabar amb un favorable 40 a 38.

En el cinquè i definitiu set, l’equip de Christian Vives va gestionar millor el desgast del període anterior i va imposar-se per un 15 a 9 que va situar el 3 a 2 en el marcador.
La victòria manté el Torredembarra en la cinquena posició amb 12 punts, però se situa a només un del CV Encamp i del Volei 6 Manresa. El líder és el CV Sant Martí amb 15 punts i la segona posició l’ocupa el Rodi Motor Balafia Lleida.

En la següent jornada, els torrencs es desplaçaran fins a les illes canàries per jugar davant el CV San Roque Batán. El partit tindrà lloc el pròxim dissabte a les 12 del migdia al Pavelló Municipal El Batán.