19 de novembre del 2018
La Riera goleja el Calafell i dóna caça al grup d’aspirants
El Roda de Barà és líder en solitari després de vèncer el cuer seguit d’un Atlètic Valls que ha estat massa rival pel Torredembarra
El CF La Riera ha aconseguit una imponent victòria davant el Calafell per 4 gols a 0. Els rierencs afrontaven un duel directe en l’equador de la classificació, però han tornat a exhibir la fiabilitat que havien perdut quinze dies abans en el derbi davant l’Altafulla.

El duel se’ls ha posat de cara ben aviat amb el gol matiner de Kevin José Mera en el primer minut i e segon gol de Robert Infantes en el 14. L’equip de David Cuéllar ha encarrilat el partit abans del descans amb el segon gol d’Infantes. Per si no hi hagués prou, en l’inici del segon temps han sentenciat el marcador amb el quart gol de Pol Arauz.

Per la seva part, l’Atlètic Roda de Barà ha complert els pronòstics assaltant el camp del Banyeres. Els del Baix Penedès han resistit gairebé tota la primera part, però s’han ensorrat abans del descans i això ho ha aprofitat el conjunt rodenc per encarrilar el partit. Cristian Martíenz i Mohamed Bouacha han fet el primer i el segon en el 35’ i 36 respectivament. Martínez ha tornat a repetir en el 44’ per marxar amb un 3 a 0 en la mitja part.

En la segona part, els banyerencs han escurçat la diferència per mitjà d’Imad Deraaz, però ha estat insuficient per inquietar a l’equip d’un Dani Sereno que ha estat expulsat en el 84’.
Pel que fa al Torredembarra, la seva visita a l’Estadi del Vilar s’ha saldat amb una derrota per 2 a 0. Isaac Romera ha estat el gran protagonista del partit amb un gol en el minut 7 i un altre en el 29.

D’aquesta manera, el conjunt d’Antonio Gracia posa punt final a la ratxa de tres victòries seguides i descendeix a l’onzena posició amb 16 punts. Per contra, el Roda de Barà és líder en solitari amb tres punts d’avantatge respecte a l’Atlètic Valls, mentre que la Riera se situa setè amb 18 unitats i entra a formar part del grup d’aspirants.