21 de novembre del 2018
El Catllar Atlètic deixa escapar la victòria davant el filial del Futsal Lleida
L’equip femení cau davant les noies de l’entitat lleidatana i sumen la primera derrota de la temporada
El CFS El Catllar Atlètic va deixar escapar la primera victòria de la temporada davant el filial del Futsal Lleida i va haver de conformar-se amb un únic punt que no li serveix per abandonar el fanalet vermell del Grup 3 de la Divisió d’Honor.

Els catllarencs van posar-se per davant ben aviat amb el gol de Daniel Serrano en el minut 7. Onze minuts després, Miquel Pradell va fer el segon, però els visitants van reaccionar ràpidament per marxar al descans amb un marcador de 2 a 1.

En el segon temps, Daniel Serrano va tornar a veure porteria per fer el 3 a 1 en el 33’. Malauradament, els lleidatans no van renunciar a res i en dos minuts van tornar a entrar novament dins del partit gràcies a Joel Cunill.

L’equip de José Valero va centrar els seus esforços a defensar l’avantatge de d’un gol, però no va ser suficient per evitar el gol de Marc Xavier Torre que va establir el 3 a 3 definitiu.
El pròxim dissabte, a partir de les 4 de la tarda, visitaran a un FS Agramunt que és setè classificat amb 7 punts.

Per la seva part, l’equip femení va sumar la primera derrota de la temporada després de caure precisament davant les noies del Futsal Lleida.

Després d’una primera part sense gols, les lleidatanes van sortir més endollades en el segon temps i van aconseguir una avantatge de 0 a 4. En la recta final, les catllarenques van reaccionar i Esther Ortega i Núria Pérez van maquillar el resultat amb el 2 a 4 definitiu.

La derrota les deixa segones amb 7 punts, tres menys que el Futsal Lleida. En la vuitena jornada tornaran a jugar de locals al Pavelló d’Altafulla davant el CFS Mediterrani. El partit es jugarà el pròxim dissabte 1 de novembre a les 6 de la tarda.