21 de novembre del 2018
El Cadet de la Pobla de Montornès torna al camí de la victòria assaltant la pista del Futsal Mataró
Els jugadors d’Ivan Torrent són capaços de capgirar dues vegades el marcador per assolir el cinquè triomf de la temporada i consolidar-se entre els millors
El Cadet de Divisió d’Honor del CFS Pobla de Montornès va tornar al camí de la victòria després de vèncer el Futsal Mataró en un partit ple d’alternatives i en el qual es van arribar a veure tretze gols.

Els poblencs van inaugurar en el marcador en el minut 7 amb el gol d’Aarón Lozano, però els locals van igualar un minut després per mitjà de Pablo Morante. Tot seguit es tornaria a repetir la mateixa situació amb Joan Güell fent l’1 a 2 i Marc Soles restaurant les taules.

En aquesta ocasió, però, Soles va marcar un segon gol en la següent jugada i va posar els locals per primera vegada per davant en el marcador. Afortunadament, els del Baix Gaià van aconseguir l’empat dos minuts abans del descans gràcies a Eloi Rovira.

En el segon acte, el Mataró va tornar a posar-se per davant, però Frank Cortés i David Lozano van capgirar la situació fent el 4 a 5. Natnael Lozano va fer l’empat a cinc quan faltaven deu minuts pel final. Aquest temps va ser suficient perquè Eloi Rovira i Frank Cortés tornessin a aconseguir un avantatge de dos gols, tot i que el local Marc Soles va tancar el marcador amb el 6 a 7 definitiu.

La victòria manté l’equip d’Ivan Torrent entre els millors, cinquè amb 15 punts. El pròxim dissabte, dia en el qual se celebrarà la presentació de tots els equips del CFS Pobla de Montornès, rebrà la visita del Natació Sabadell. El matx es disputarà a partir de les 7 de la tarda al Pavelló Municipal de la Pobla.