16 de gener del 2019
L’Atlètic Roda de Barà guanya l’Atlètic Valls i dóna un cop a la lliga
La Riera i el Torredembarra remen a contracorrent per igualar un 0 a 2 contra el San Salvador i el Salauris
L’Atlètic Roda de Barà va donar un cop sobre la taula amb la victòria davant l’Atlètic Valls per 2 a 1 en el partit corresponent a la dissetena i última jornada de la primera volta del Grup 3 de Tercera Catalana.

Els rodencs no només han derrotat el seu perseguidor més immediat, sinó que també han estat els primers a derrotar l’Atlètic Valls aquesta temporada. Després d’una primera part sense gols, l’equip de Dani Sereno va encarrilar el partit en sis minuts. Ibrahim Boulayha va inaugurar el marcador en el 55’ amb una magnífica jugada individual que va resoldre dins de l’àrea. Sis minuts després, Andriy Kaduk va connectar un xut sobre la línia de l’àrea per enviar la pilota al fons de la xarxa.

El visitant Salvador López va escurçar la diferència en el 75’ per mitjà d’un penal. Tot i que encara quedava un quart d’hora pel final, els vallencs van ser incapaços d’amenaçar la porteria d’Eliott Mounoud.

El triomf permet el Roda de Barà escapar-se en el lideratge amb 8 punts més que l’Atlètic Valls, que ara haurà de centrar-se a mantenir la segona posició després que el Montblanc i l’Arboç s’hagin situat a un únic punt.

D’altra banda, Iñaki Pérez va estrenar-se com a nou entrenador de la Riera amb un empat agredolç davant el San Salvador. Si bé és cert que el conjunt rierenc va ser capaç d’igualar un 0 a 2 després dels gols d’Alejandro Raya i Jair López en la primera part, la seva actuació va merèixer molt més que un punt. Robert Cuñat en el 67’ i Robert Infantes en el 76’ van ser els seus golejadors.

Per la seva part, el Torredembarra també va igualar un 0 a 2 en contra davant el Salauris. El conjunt visitant es va avançar abans del descans amb un gol de Felipe Herrero i en el 73’ va fer el segon gràcies a Alexis Viera. La ràpida resposta de Henry Esteban en el 76’ va ficar l’equip torrenc de nou dins de la lluita pels punts. Finalment, Maximiliano Debiasi va fer el definitiu 2 a 2 en el 86’.

Amb aquests resultats, la Riera descendeix fins a la desena posició amb 23 punts tot i que es troba a només cinc punts de la cinquena plaça que ocupa l’Altafulla. Mentre que el Torredembarra segueix avant penúltim amb 17 unitats, quatre per sobre del descens.