22 de gener del 2019
Marta Camps, campiona de la categoria F45 en el Campionat de Catalunya Màster de Cros
L’altafullenca assoleix una meritòria sisena posició al Campionat de Catalunya Absolut de 3.000 metres amb un temps de 10:28:01
Marta Camps va proclamar-se campiona de la categoria F45 en el Campionat de Catalunya Màster de Cros va tenir lloc aquest diumenge en el marc del 34è Cros Caldes de Malavella. L’atleta del Barcelona Atletisme es va quedar a uns segons de la victòria en la classificació general de la prova.

Camps va fer un temps de 16 minuts i 25 segons, mentre que la primera classificada, Encarna Nuñez (F40), va fer 16 minuts i 16 segons. Cal remarcar que l’altafullenca va patir una caiguda en la primera volta que la va obligar a córrer amb més precaució. La pluja va convertir el circuit de la rambla d’en Rufi en un recorregut perillós amb molt de fang, com ha explicat en declaracions a Altafulla Ràdio.

D’altra banda, Marta Camps va participar el passat divendres en el Campionat de Catalunya Absolut de 3.000 metres en pista coberta. La competició va tenir lloc a Sabadell i va acabar sisena classificada, sent la segona atleta més veterana de la història que participa en una final d’aquesta competició amb 48 anys i 355 dies. Per si no hi hagués prou, va aconseguir una bona marca aturant el cronòmetre en 10:28:01.

Les dues competicions van servir de test per preparar el Mundial que tindrà lloc a Polònia el pròxim mes de març i on competirà en la modalitat de Cros i 3.000 metres. Abans, però, haurà d’afrontar el Campionat d’Espanya Màster en pista coberta que es disputarà al febrer.