23 de gener del 2019
La segona part condemna el CFS Torredembarra a la pista de l’Hospitalet (6-2)
Els torrenc tanquen la primera volta a l’última posició però segueixen a un partit de la permanència
El CFS Torredembarra va perdre el passat dissabte en la seva visita a l’Hospitalet de Llobregat per 6 a 2. Els torrencs tenien l’objectiu de guanyar per sortir del descens i involucrar a un equip més en la lluita, però en la segona part van perdre Adriàn Frutos per lesió i el cansament –només tenien dos canvis- els va condemnar.

Els locals van avançar-se ben aviat amb el gol de Sergi Fonts en el minut 3. Adrián Frutos feia l’empat en el 12’, però sis minuts li van bastar a l’Hospi per situar el 3 a 1 en el marcador amb els gols de José Maria Ciércoles i Biel Balsera. Abans del descans, José Arias no va fallar a la seva cita amb el gol i va fer el 3 a 2. El torrenc ja ha marcat 14 gols.

En el segon temps, l’equip de Jordi Tuset va ser víctima de l’infortuni. Frutos, que estava realitzant un gran partit, es va retirar per problemes físics i tot seguit va arribar el 4 a 2 de Santiago Cervera. Llavors, la Torre va jugar de cinc i va encaixar els dos últims gols d’Ernest Martínez (29’) i José Maria Ciércoles (36’).

La derrota fa que el Torredembarra acabi la primera volta a l’última posició amb 10 punts, mentre que l’Hospitalet se situa desè amb 18 unitats. La lectura positiva és que la permanència segueix estant a un partit.

El següent repte dels blanc-i-blaus és assaltar la pista d’un 5 Martorell Sala que, segon classificat amb 34 punts, és l’equip més en forma de la categoria. Els del Baix Llobregat encadenen cinc victòries seguides i són ferms aspirants a l’ascens a Segona Divisió.

L’entrenador Jordi Tuset explica que l’equip està sota mínims de jugadors i que el conjunt local li ha negat l’ajornament del partit.

El partit es jugarà el pròxim dissabte, a un quart de 9 del vespre, al Pavelló Municipal de Martorell.