23 de gener del 2019
Una Pobla afectada per les baixes cau contra la PB Ligallos per 4 a 6
Els poblencs estan obligats a capgirar la situació per complir amb els objectius marcats a l’inici de la temporada
El CFS La Pobla de Montornes va sumar la segona derrota en la fase final de la Segona Divisió Catalana davant la Penya Blaugrana Ligallos. Les baixes, fins a un total de set, van tornar a condicionar el rendiment d’un equip que es dessagna en defensa.

Els visitants, que arribaven de Camarles, no van baixar del cotxe i van atropellar el seu rival en els primers vuit minuts amb tres gols de Geri Kora, Gerard Mora i Alfred Drago. Els poblencs van escurçar la diferència un minut després amb el gol de Tristany Piquè.

En els següents minuts, ambdós equips van protagonitzar un intercanvi de cops que afavoria l’equip que anava per davant en el marcador. Kora va repetir per fer el quart dels locals i Daniel Sánchez va tornar a descomptar pels del Baix Gaià. El camarlenc Xavier Ventura feia el 2 a 5 amb el qual es va arribar al descans.

Després del pas pels vestidors, Drago va fer el sisè amb el seu segon gol de la matinal. L’equip de Miguel Reyes només va aconseguir respondre en l’últim minut amb la dobleta de Sergio Galló que va servir per maquillar el resultat amb el 4 a 6.

La Pobla és setena i penúltima a la classificació amb cap punt en el seu caseller. En les pròximes jornades està obligada a capgirar la situació si pretén complir amb els objectius marcats a l’inici de la temporada. La primera oportunitat li arribarà aquest dissabte a les 6 de la tarda a la pista del FS Vinyols.