28 de gener del 2019
Jordi Prades rescata un punt pel Catllar al camp del Vendrell (1-1)
El Roda de Barà torna a ensopegar contra el Morell (1-1) mentre que la Riera d’Iñaki Pérez goleja la Joventut Bisbalenca (1-4)
La jornada 19 de Segona i Tercera Catalana ha estat marcada pel derbi entre la UD Torredembarra i el CE Altafulla, però els altres representants del Baix Gaià també han estat protagonistes. El Catllar, per exemple, cedia un empat en la seva visita al camp del CE Vendrell en la sessió de dissabte.

El conjunt catllarenc va salvar un punt quan faltaven onze minuts pel final gràcies al desè gol de la temporada de Jordi Prades. El catllarenc va neutralitzar el gol inicial d’Àlex Hurtado amb el qual l’equip de la capital del Baix Penedès s’havia posat per davant abans del descans.

Tot i la derrota, l’equip d’Àlex González arriba als 45 punts i augmenta a onze la diferència amb el tercer classificat, l’Ampolla, després de la seva derrota contra la UE Valls. Per contra, el conjunt vallenc acaba la jornada amb set unitats d’avantatge respecte al Catllar.

Pel que fa a la Tercera Catalana, l’Atlètic Roda de Barà no va ser capaç de dur a terme la revenja contra el Morell, l’únic equip que l’ha derrotat aquesta temporada.

Els morellencs van posar-se per davant a dos minuts del descans per mitjà d’un penal convertit pel seu màxim realitzador, Rubén Sánchez. La resposta dels del Baix Gaià va arribar en el 62’, quan Guillem Bartolome va superar Aaron Lambea per fer l’1 a 1 definitiu.

Les victòries de l’Arboç i el Montblanc fan que l’equip de Dani Sereno vegi reduït el seu avantatge a set punts, mentre que l’Atlètic Valls, que també va guanyar, se situa a nou punts de distància.

Qui sí que ha aconseguit la victòria ha estat la Riera aquest diumenge al camp de la Joventut Bisbalenca. L’equip d’Iñaki Pérez ha colpejat primer en el 14’ amb un gol en pròpia porta d’Héctor Yokota. Els del Baix Penedès han respost set minuts per mitjà d’Alejandro Sierra, però l’alegria els ha durat ben poc perquè Robert Infantes ha fet l’1 a 2 tres minuts després. Tot seguit, Arturo Morales ha fet el tercer gol dels visitants, un gol que ha deixat molt tocat al seu rival.

Ja en el segon temps, Raúl Garcia ha completat la golejada amb l’1 a 4 que situa la Riera setè classificat amb 29 punts, a dos de l’Altafulla i el Sant Jaume.
Diada de Sant Jordi: fira i activitats