30 de gener del 2019
El FS Vinyols-CFS Pobla de Montornès, suspès en la recta final amb 5 a 5 en el marcador
El Comitè de Competició decidirà aquest dimecres què succeeix amb el final partit
El partit corresponent a la tercera jornada de la Segona Divisió Catalana entre el FS Vinyols i el CFS Pobla de Montornès va ser suspès en els últims amb un marcador d’empat a cinc.

Pel que fa al partit, els poblencs van avançar-se en el marcador en el minut 4 amb el gol de Mounir El Miri. Els locals empatarien nou minuts després, però David Blasco i David López només necessitarien dos minuts per reflectir l’1 a 3. Àlex Vega va escurar la diferència abans del descans amb el 2 a 3.

A la represa, els del Baix Camp van capgirar la situació amb els gols De Francisco José Díaz i Fernando López. La Pobla, però, no va ensorrar-se i va tornar a canviar el guió del partit gràcies a l’encert de David López i Juan Miguel Rubio en el 26’ i 34’, respectivament.

El vinyolenc Àlex Vega va tornar a empatar el partit quan faltaven tres minuts pel final del partit. Llavors, els protagonistes d’ambdós equips van aplicar la teoria del caos i l’àrbitre va xiular el final abans d’hora. El Comitè de Competició decidirà aquest dimecres què succeeix amb el partit.

En la següent jornada, la Pobla de Montornès rebrà al Priorat Nord, un rival que tampoc ha sumat cap punt en les tres jornades que s’han disputat. El duel serà transcendental perquè el conjunt de Miguel Reyes posi la primera pedra per iniciar la remuntada.