04 de febrer del 2019
Gerard Ribé, 5è en el Campionat de Catalunya de Cros sub18
L’altafullenc té assegurada la participació en el Campionat d’Espanya de Clubs que se celebrarà el 24 de febrer a Linares
Gerard Ribé, atleta altafullenc de l’AA Catalunya, ha aconseguit aquest diumenge una meritòria cinquena posició en el Campionat de Catalunya de Cros en la categoria sub18 que s’ha disputat a Vic. Ribé ha fet un temps de 19 minuts i 29 segons, un temps idèntic al quart classificat, i s’ha quedat a dos segons del podi.

El guanyador de la prova ha estat Riduan Boulbayem (CA Igualada), mentre que Marc Fernández (AA Catalunya) i Aniol Borràs (AA Catalunya) han ocupat el segon i tercer esgraó del podi.

La cinquena posició permetrà molt probablement que Gerard Ribé sigui un dels sis escollits per la Federació Catalana d’Atletisme per participar en el Campionat d’Espanya que tindrà lloc el pròxim 10 de març a Càceres.

Per contra, sí que té assegurada la participació en el Campionat d’Espanya de Clubs que se celebrarà el 24 de febrer a Linares. Cal recordar que l’altafullenc va formar part de l’equip campió en l’edició del 2017, mentre que l’any passat va obtenir la quarta posició.

D’altra banda, la benjamina Emma Vendrell, membre del Club Atletisme Torredembarra i els Atletes d’Altafulla, ha aconseguit la quarta posició en el Campionat de Catalunya de la seva categoria que també s’ha disputat a Vic.