06 de febrer del 2019
El CFS Torredembarra goleja el Santpedor i segueix ben viu (9-5)
Adrián Frutos s’erigeix com el millor jugador del partit amb cinc gols en el seu compte particular
El CFS Torredembarra va aconseguir el passat dissabte una gran victòria per 9 a 5 davant el FS Santpedor, una victòria que li serveix per abandonar l’última posició del Grup 2 de Divisió d’Honor i situar-se a un punt de la permanència.

L’inici del partit va ser una autèntica bogeria. L’anarquia va imposar-se al seny i els atacs van imposar-se a les defenses. Tot plegat va provocar que els espectadors veiessin sis gols en els primers sis minuts. Adrián Frutos va fer el primer en el minut 2. Els visitants van respondre dos minuts després, i tot seguit, Jeroni Rañé i José Arias van fer el segon i el tercer. El visitant Roger Guzman va restaurar l’empat amb dos gols pràcticament seguits en el sisè minut de joc. Com dèiem, una bogeria.

Frutos va desfer la igualada quan faltaven cinc minuts pel descans i va ampliar la diferència tot just sortir dels vestidors. Daniel Espino va tornar a escurçar el marcador fent el 5 a 4 des del punt de penal. Llavors va començar l’exhibició ofensiva del conjunt torrenc.

Frutos i Arias van atestar un doble cop seguit al Santpedor en el minut 24, un cop duríssim que no va tornar com sí que havia fet anteriorment. En la recta final del xoc, Javier López i Frutos, que va acabar el partit amb cinc dianes, van sentenciar el partit amb el vuitè i el novè gol. Finalment, Joaquim Fargas va maquillar el marcador amb el 9 a 5.

La victòria fa que el CFS Torredembarra abandoni l’últim lloc de la classificació i se situï 14è amb 13 punts, a un de la permanència que marca l’Amposta. Si els del Montsià no haguessin guanyat, els blanc-i-blaus gaudirien de la primera setmana fora del descens.

El tècnic, Jordi Tuset, ha reconegut als micròfons d’aquesta casa que després del triomf “tenim opcions i ganes de sortir d’allà a baix”.

El pròxim dissabte tornaran a jugar a casa, però ho faran davant el líder indiscutible de la categoria, Les Corts. L’objectiu de l’equip és donar la sorpresa, tot i que és conscient de la dificultat que això representa davant un rival que només ha perdut dos partits. Tot i això, Jordi Tuset assegura que els seus jugadors li posaran les coses molt difícils per intentar rascar alguna cosa positiva.

El partit es disputa aquest dissabte, a dos quarts de 7 de la tarda, al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra.