11 de febrer del 2019
El CE Altafulla es retroba davant el Salauris i torna al camí de la victòria (2-4)
Els groc-i-negre encadenen la segona victòria seguida lluny del Joan Pijuan abans de visitar el camp de l’Alcover
El CE Altafulla va complir els pronòstics i va guanyar el passat divendres al camp del Salauris FC per 4 gols a 2 en el partit avançat de la 21 jornada. El triomf li serveix per refer-se de la derrota contra el Montblanc i mantenir la sisena posició del Grup 3 de Tercera Catalana.

L’equip de Raúl Tudela va sortir amb el ganivet a les dents i va avançar-se molt aviat amb el gol de Genís Cañas en el minut 3. Poc més de deu minuts va necessitar Guillermo Montserrat per fer el segon amb el seu sisè gol de la temporada.

Després d’arribar amb el 0 a 2 al descans, semblava que a l’Altafulla no se li podia escapar el partit. Tot i això, els locals van cercar el gol que els introduís de nou en la disputa pels punts i el van trobar en el 68’ amb la diana de Christian Garrido. El gol dels locals va posar emoció al tram final d’un duel que regalaria tres més als aficionats que es van citar a l’Estadi Municipal de Salou.

Afortunadament, el primer d’aquests tres gols el va anotar Pol Inglès, ja recuperat dels seus problemes físics. L’altafullenc va situar l’1 a 3 en el 85’, i tres minuts després, Christian Garrido tornaria a repetir per fer el segon dels locals. Finalment, els groc-i-negre van sufocar qualsevol mena de remuntada amb un gran gol de Vicente Sánchez.

Un dels golejadors, Guillermo Montserrat, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio que posar-se tan aviat per davant amb un marcador de 0 a 2 els va passar factura en la segona part. Tot i això, destaca que la victòria els serveix per recuperar la confiança perduda en les últimes setmanes.

L’Altafulla es manté sisè i iguala els 34 punts d’un Sant Jaume que va caure davant l’Atlètic Roda de Barà. Per contra, el Montblanc i l’Arboç van vèncer l’Alcover i el Constantí, respectivament, i mantenen la segona i tercera posició a onze punts.

En la següent jornada, l’equip de Raúl Tudela tornarà a jugar a domicili. Ho farà al camp de l’Alcover, dotzè classificat amb 24 punts. El xoc tindrà lloc el pròxim diumenge, a dos quarts de 5 de la tarda, al Camp de Futbol Municipal Kiko Casilla.