13 de febrer del 2019
El CFS Torredembarra no presenta oposició davant Les Corts (1-6)
Els torrencs cauen a la penúltima posició i acaben la jornada a dos punts de la permanència
El CFS Torredembarra va caure golejat el passat dissabte davant Les Corts UBAE per 1 gol a 6 en el partit corresponent a la 18a jornada del Grup 2 de Tercera Divisió Nacional. Més enllà del marcador, perdre era un dels resultats més coherents davant el líder indiscutible de la categoria.

Els barcelonins van sortir amb molta força i van colpejar primer amb dos gols molt ràpids de Pau López David Parcet en el minut 8 i 9, respectivament. El mateix Parcet posaria terra de per mig amb el 0 a 3 quan faltaven tres minuts pel descans.

Les Corts va seguir amb el seu discurs d’autoritat en l’inici del segon temps, fet reflectit en el quart gol de David Monterrubio en el 22’. Tres minuts després, Abel Casanovas va marcar el primer i únic gol del conjunt del Baix Gaià per mitjà d’una pena màxima.

Els visitants, però, van acabar amb les esperances locals dos minuts després amb el tercer gol de la tarda de Percet. Finalment, Ernest Cardona va marcar l’1 a 6 quan faltaven sis minuts pel final. Tot i que el partit es presentava difícil, l’equip no esperava encaixar un resultat així, com explica l’entrenador Jordi Tuset.

El tècnic reconeix que aquest va ser dels pocs equips on l’equip va competir pitjor, tot i que és conscient que davant tenien a un rival que va demostrar perquè és el líder de la competició.

La derrota fa que el CFS Torredembarra caigui a la penúltima posició amb 13 punts i acabi la jornada a dues unitats de la permanència que marca el Santpedor després de la seva victòria davant el Barnasants. L’equip barceloní, sisè classificat amb 28 punts, serà el següent rival del Torredembarra. Tuset explica que esperen agafar-lo amb la moral baixa per esgarrapar un bon resultat per no despenjar-se de la lluita per la salvació.

El partit es disputa aquest dissabte, a les 6 de la tarda, al Pavelló CEM La Bàscula de Barcelona.