14 de febrer del 2019
El CV Torredembarra remunta el CV Sant Martí i assalta la tercera posició (3-1)
Els torrencs es desplacen aquest dissabte al Principat d’Andorra per repetir la gesta de la primera volta davant el CV Encamp
El CV Torredembarra va aconseguir el passat diumenge una victòria molt important i treballada davant el segon classificat del Grup B de la Primera Divisió Masculina, el CV Sant Martí. Els torrencs van realitzar un dels millors partits de la temporada per capgirar el 0 a 1 inicial i assaltar la tercera posició.

El duel davant el conjunt de l’Alt Penedès era cabdal per mesurar les possibilitats de l’equip de disputar la promoció d’ascens a la Superliga 2, el gran objectiu que s’han posat entre cella i cella tot i ser un debutant a la categoria. El cert és que va ratificar el que ja sabíem, que sí que està preparat per dur a terme la fita.

El Sant Martí va posar-se per davant després de guanyar el primer set per 17 a 25. Els torrencs, però, es van refer amb un doble 25 a 19 en el segon i tercer set per posar-se per davant. El quart va estar molt més competit i els dos equips van anar al límit. Finalment, els de Christian Vives van evitar que el rival forcés el cinquè set amb un marcador de 27 a 25.

El tècnic ha explicat en declaracions a aquesta casa que “estem molt contents perquè és un rival directe”. Tanmateix ha felicitat els jugadors pel gran partit que van realitzar i espera que la victòria els serveixi per agafar confiança de cara als següents compromisos.

El triomf, juntament amb la derrota del CV San Roque Batán, fa que el Torredembarra assalti la tercera posició amb 32 punts. Per davant té al CV Sant Martí amb 33 i per darrere el conjunt canari amb 30. Més lluny es troba el CV Encamp, líder destacat amb 40 punts en el seu caseller.

El conjunt andorrà és el següent rival d’un Torredembarra que viatjarà al Principat d’Andorra amb l’objectiu de donar la sorpresa. La fita no serà gens senzilla perquè els locals només han perdut dos partits aquesta temporada, un d’ells, això sí, al Pavelló Sant Jordi.

El partit es disputa aquest dissabte, a les 6 de la tarda, al CES d’Encamp.