06 de maig del 2019
L’Altafulla cau contra l’Atlètic Valls amb un gol en el temps afegit (2-3)
L’equip de Raúl Tudela es refà de la gran quantitat de baixes i competeix de tu a tu amb el seu rival fins a l’últim segon
El CE Altafulla s’ha tornat a quedar a les portes d’aconseguir un bon resultat contra un dels quatre grans equips de la temporada 2018-19 en el Grup 3 de Tercera Catalana. En aquest cas davant l’Atlètic Valls, que s’ha endut els tres punts del Joan Pijuan amb un gol de Joan Silva en el temps afegit.

Més enllà del resultat, i que no hi havia res important en joc, els dos equips han ofert un gran espectacle als aficionats que s’han donat cita al coliseu altafullenc. En aquest sentit, cal destacar l’actuació d’un Altafulla que segueix en quadre i que ha hagut de completar la convocatòria amb dos jugadors del Juvenil, Joan Nogués i Iván Prados.

El duel ha començat amb un respecte mutu entre ambdós equips, fins que Guillermo Montserrat ha inaugurat el marcador en el minut 8 aprofitant una pilota morta dins de l’àrea. L’1 a 0 ha esperonat l’equip altafullenc, que ha tingut diverses oportunitats per fer el segon.

Malauradament, però, l’Atlètic Valls ha estat qui ha marcat el següent gol en un contraatac que ha finalitzat Pol Dalmau, rematant a plaer en el segon pal la passada de la mort de Genis Vidal des de la banda dreta. Abans d’arribar al descans, l’autor del gol ha hagut de ser substituït per lesió i en el seu lloc ha entrat Òscar Gestí.

El dorsal ‘6’ dels vallencs ha estat qui ha capgirat el marcador en el 58’ amb un remat al pal llarg de Carlos Vázquez. El porter altafullenc i el seu homòleg en la porteria contrària han estat providencials perquè el marcador final no hagi estat més gran.

Raúl Tudela ha anat introduint canvis per cercar la victòria. Primer han entrat Adrià Martí i Manuel Cobacho, després ho ha fet Iván Prados, i finalment Joan Nogués.

Quan faltaven cinc minuts per arribar als 90 reglamentaris, Guillermo Montserrat ha penalitzat la manca d’encert del seu rival en diverses ocasions anteriors, i ha fet el 2 a 2 amb un remat lliure de marca.

Ni l’Altafulla ni el Valls es conformaven amb l’empat, i han seguit buscant el gol de la victòria fins a l’últim minut. Els de la capital de l’Alt Camp han estat els més afortunats amb el gol de Joan Silva, que ha aprofitat un mal refús d’Antonio Montserrat per afusellar Carlos Vázquez des de dins de l’àrea.

Amb aquesta derrota, l’equip groc-i-negre continua cinquè amb 50 punts, tres més que un Segur de Calafell que poc després consumava la seva derrota a Montblanc per 8 gols a 0. Compte, però, perquè l’equip calafellenc exigirà els tres punts perquè l’equip local ha fet sis canvis, com així ho reflecteix l’acta arbitral.

Per tant, Altafulla i Segur podrien arribar empatats a punts al duel del pròxim dissabte (17.00 hores), que pot ser decisiu per a la cinquena posició. Més amunt, el Valls podria situar-se a quatre punts de la promoció d’ascens quan només quedaran nou per disputar-se. La decisió del Comitè de Competició pot donar més emoció a les últimes jornades.