06 de maig del 2019
El Roda de Barà fa un pas més cap al títol en golejar el San Salvador amb una maneta
El Torredembarra segueix sense assegurar la permanència després de caure en el duel directe contra el Morell per 2 gols a 4; la Riera cau davant el Constantí per 3 a 1 i prolonga el seu mal moment
El curs 2018-19 cada vegada està més a prop d’arribar al final i l’Atlètic Roda de Barà compta els dies per coronar-se campió i convertir-se en nou equip de Segona Catalana, sobretot després de vèncer el San Salvador per 5 gols a 0.

Els tarragonins han presentat batalla fins al minut 28’, moment en el qual Ibrahim Boulahya ha obert la llauna amb l’1 a 0. El moment que ha decidit el partit, però, ha estat l’inici de la segona part amb els gols de Javier Fañanas i Mohamed Bouacha. En el tram final, Iker Latre ha marcat una dobleta per tancar la golejada i assegurar els tres punts.

El triomf manté el Roda líder del grup amb 78 punts, cinc més que un Montblanc que prèviament havia golejat 8 a 0 el Segur de Calafell. Ara bé, l’equip calafellenc ha decidit impugnar el partit perquè els locals van realitzar sis canvis, quan el límit està en cinc. Si la FCF li dona la raó, els montblanquins es quedaran amb 70 punts i el Roda només necessitaria un punt en les tres últimes jornades per proclamar-se campió.

Per la seva part, el Torredembarra ha caigut contra el Morell i segueix sense assegurar la seva continuïtat en la categoria perquè només té quatre punts de marge respecte a la penúltima plaça que ocupa el Salauris després de la seva victòria contra el Banyeres, una victòria que descendeix de forma matemàtica l’equip del Baix Penedès.

Els morellencs han començat el partit de forma fulgurant amb dos gols abans del minut 10 de Rubén Sánchez i Ángel Mellado. Els del Baix Gaià han estat capaços d’igualar el marcador en la segona part amb les dianes de Henry Esteban i Maximiliano Pablo Debiasi en el 62’ i 66’, respectivament.
Malauradament, els visitants han decantat la balança a favor seu abans dels últims deu minuts amb el segon gol de Rubén Sánchez i Ángel Mellado.

La derrota de la Riera contra el Constantí no ajuda a fer que la situació de la Torre sigui millor. I és que l’equip d’Iñaki Pérez ha prolongat el seu mal moment amb una derrota per 3 gols a 1 al Municipal la Coma.

Els locals s’han avançat en el minut 20 amb el gol de Sergio Delgado, i fins ben entrada la segona part no han marcat el segon. Álex Aarujo ha estat l’autor del gol que semblava sentenciar la Riera, però Pau Ferré ha aparegut en el 85’ per posar emoció als últims minuts. El local Pol Maceira, però, ha contestat dos minuts després i ha enterrat qualsevol esperança de remuntada.

La Riera encadena set partits sense guanyar, tot i que manté la novena posició amb 39 punts. Les derrotes de l’Alcover i el San Salvador pràcticament li asseguren aquesta plaça, tot i que l’objectiu era molt més ambiciós.