15 de maig del 2019
El Catllar Atlètic descendeix a Primera Catalana després de caure contra la Sentiu (4-3)
El descens arriba una temporada després d’haver fregat l’ascens a la Tercera Divisió Nacional
El Futbol Sala del Baix Gaià està patint una temporada molt difícil. Al descens ja conegut del CFS Torredembarra hem d’afegir el descens del Catllar Atlètic, que la temporada vinent jugarà a Primera Catalana després de perdre a la pista de la Sentiu per 4 gols a 3.

La fita de guanyar al líder del grup, i ja nou equip de Tercera Divisió, no era gens senzilla. La necessitat per mantenir viva l’esperança de la permanència, però, va permetre l’equip del Baix Gaià competir fins a l’últim segon. De fet, l’equip de Lluís Jové va igualar un 3 a 1 en contra amb el qual el partit semblava encarrilat.

Els locals van posar-se 2 a 0 abans del primer quart d’hora amb els gols de Lluís Jiménez i Gerard Mercé. Víctor Escobar va inaugurar el caseller del Catllar quan quedaven quatre minuts pel descans.

Només sortir dels vestidors, Sergi Curia va fer el tercer dels barcelonins, però Víctor Escobar va marcar el 3 a 2 dos minuts després. Més tard, en el 31’, Juan Fernando San Isidro no va fallar a la seva cita amb el gol per fer l’empat i creure en la remuntada. Malauradament, Lluís Jiménez va aparèixer en l’últim minut de joc per certificar la victòria de la Sentiu i l’ascens a Tercera Divisió, mentre que al mateix temps certificava del descens del Catllar.

El cert, però, és que la pèrdua de la categoria era qüestió de temps per un equip que enguany només ha guanyat cinc partits, ha empatat altres cinc i n’ha perdut catorze. El descens arriba una temporada després d’haver fregat l’ascens a Tercera Divisió Nacional, fet que havia generat il·lusió de cara al curs 2018-19.

El Catllar jugarà aquest dissabte a les 6 de la tarda l’últim partit a casa al Pavelló d’Altafulla davant el Baró de Maials, que s’està jugant la permanència en la categoria.