Esports
Foto: Lizards Torredembarra
16 de maig del 2019
Els Lizards de Torredembarra segueixen preparant la Iberian Bowl amb un partit amistós contra els Mamuts de Garrossa
L’equip segueix incorporant alguns jugadors nous mentre prepara la cita a Madrid i el debut a la Lliga Catalana que tindrà lloc més endavant
Els Lizards de Torredembarra segueixen la seva preparació de cara a la Iberian Bowl que disputaran el mes de juny a Madrid. En aquesta ocasió jugaran un partit amistós contra els Mamuts Garrossa de Sant Vicenç dels Horts, que tindrà lloc aquest diumenge, a les 12 del migdia, al Camp de Futbol Municipal de Torredembarra.

El partit contra l’equip del Baix Llobregat arriba dues setmanes després que els llangardaixos grocs disputessin el torneig a Vinaròs juntament amb els dos equips amfitrions i els mateixos Mamuts. El seu objectiu aquestes setmanes és preparar-se per arribar en les millors condicions possibles al torneig a Madrid, però també pel debut a la Lliga Catalana de Flag Football que tindrà lloc més endavant.

L’equip segueix entrenant dos dies a la setmana sobre la gespa de l’estadi torrenc i en els últims temps ha incorporat alguns jugadors que s’estan estrenant en aquests amistosos de preparació. Els últims ho faran aquest diumenge en el partit contra els Mamuts Garrossa.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla