Esports
Foto: Carles Vives
13 de juny del 2019
Carles Vives, del CB Salomó, es proclama campió de Catalunya de bitlles catalanes
Els salomonencs Josep Creus i Josep Maria Roig també han participat en la jornada final fent 13è i 30è respectivament
El Club de Bitlles Salomó celebra aquests dies el triomf del seu jugador, Carles Vives, en el Campionat de Catalunya Individual de bitlles catalanes que es va celebrar el passat diumenge a Miralcamp (Pla d’Urgell).

El salomonenc va imposar-se a Josep Alsina (Llofriu), que en les dues partides classificatòries va fer 90 punts en cadascuna, la puntuació màxima que es pot aconseguir. Per això, Alsina s’havia erigit com el gran favorit per aconseguir el títol, com així ha reconegut en l’entrevista concedida a Baix Gaià Esports.

El jugador del CB Salomó, però, va aconseguir 90 punts en la ronda final, mentre que el seu rival va fer 80 punts. Miquel Lloreta (Lloreta Kin) va ser el tercer en discòrdia amb 78 punts.

El salomonenc va rebre la medalla d’or i una copa commemorativa que l’acrediten com el campió del torneig en la modalitat masculina, una fita que considera una autèntica sorpresa perquè “era el menys favorit dels deu jugadors que es van classificar per al final”. Els seus companys d’equip, Josep Creus i Josep Maria Roig, que han fet 13è i 30è, respectivament.

El Campionat de Catalunya de Bitlles Catalanes ha tingut una gran participació en la seva 21a edició. No en va, han participat gairebé 400 jugadors de tot el territori, 97 dels quals han disputat la jornada definitiva.

Això evidencia la bona salut de la qual gaudeix aquest esport, que també el practiquen un bon grapat de joves. Tot i això, Vives reconeix que encara s’ha de fer molta feina perquè el jovent s’interessi molt més per les bitlles catalanes, feina que correspon a la Federació Catalana de Bitlles Catalanes i a les associacions que també en formen part.

El Campionat de Catalunya individual posa punt final a la temporada de les bitlles catalanes fins al mes de setembre. Ara, però, amb l’estiu també arriben els tradicionals torneigs de Festa Major, i de ben segur que Carles Vives i els seus companys del CB Salomó en seran partícips.
Carles Vives, jugador del CB Salomó
Carles Vives, jugador del CB Salomó
Carles Vives, jugador del CB Salomó
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla