Esports
Foto: Torredembarra Bloc
01 de juliol del 2019
Aaron Solà aconsegueix la medalla de bronze en llançament de disc en el Campionat d'Espanya sub23
L’altafullenca Andrea Trapé acaba 10a en la prova de Longitud
El torrenc Aaron Solà ha completat un magnífic cap de setmana en el Campionat d’Espanya sub23, que ha acollit l’Estadi d’Atletisme Natalia Rodríguez de Campclar del 29 al 30 de juny, aconseguint una medalla de bronze en el llançament de disc i un quart lloc en el llançament de pes.

En la primera prova ha fet tercer llançant el disc de 2kg a una distància de 50,96 metres. José Lorenzo (FC Barcelona) i Luis Manuel Ramírez (Atletismo Numantino) l’han superat amb una marca de 55, 81 i 53,02, respectivament.

En la segona prova de llançament de pes (7,260 kg) ha fet quart amb un registre de 15,07, quedant-se relativament a prop de la medalla de bronze que s’ha adjudicat Guillermo García (Tenerife CajaCanarias) amb una marca de 15,28.

Per la seva part, l’altafullenca Andrea Trapé ha participat en la prova de Longitud, fent 10a d’un total de dotze atletes amb una marca de 5.33 metres. L’atleta de l’Agrupació Atlètica Catalunya es va quedar a dos centímetres del 9è lloc que va recaure en Noemí Sampere (CA Elche).
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla