02 de juliol del 2019
Els Atletes d’Altafulla reforcen el seu lideratge en la Cursa Trail l’Arbolí
Núria Pagès i Sara Garcia són les atletes més destacades proclamant-se vencedores de la categoria F40 i F55, respectivament
Els Atletes d’Altafulla continuen en un bon estat de forma en la Lliga Trail TGN Nord després de completar una excel·lent actuació individual i col·lectiva en la Cursa Trail de l’Arbolí, la novena prova de la competició i l’última de les tres programades el mes de juny.

L’entitat altafullenca va tornar a ser la que més participants va aportar a la cursa amb un total de deu corredors. Núria Pagès i Sara Garcia van ser les atletes més destacades proclamant-se vencedores de la categoria F40 i F55, respectivament. En la general, la primera va fer 51a amb 01:47:05 i la segona va fer 86a amb 02:10:40. Per la seva part, Arantxa Abillar va fer 88a i 4a F40 amb 02:10:41.

Pel que fa als altres corredors, Marc Llebaria va assolir el millor resultat de l’equip en la classificació general obtenint el 12è lloc amb un temps de 01:23:45. Richi Serramià va ser 23è amb 01:30:28; Antoni Miro, 27è amb 01:32:16; Ricard Garcia, 41è amb 01:39:17; Jesús Archidona, 81è amb 02:04:17; Jordi Sedó, 87è amb 02:10:41; i Lluis Solà, 125è amb 02:55:59.

Tots aquests resultats permeten que els Atletes d’Altafulla reforcin el seu lideratge en la classificació general per equips, augmentat la diferència amb el segon i el tercer classificat, els Atletes del Baix Gaipa i el CE Alliberadrenalina.

La Lliga Trail TGN Nord s’atura dues setmanes abans de tornar amb la Cursa Iniciació al Trail de Creixell, la desena prova de la competició, que se celebrarà el diumenge 21 de juliol. Després es traslladarà a Colldejou, el 28 de juliol; al Vendrell, el 24 d’agost; la Serra del Montsant, el 19 d’octubre; Altafulla, l’1 de novembre; Ulldemolins, el 17 de novembre; i la Riera, el 15 de desembre.