Esports
Foto: Bàsquet Baix Gaià
03 de juliol del 2019
El Campus del Bàsquet Baix Gaià a Altafulla arrenca amb la participació de 30 nens
El club fa d’amfitrió de l’ASD Ubik Pallacanestro d’italià amb un mini torneig amb diferents equips de la zona
El Bàsquet Baix Gaià ha començat aquest dilluns el Campus d’Estiu a Altafulla i Torredembarra, una setmana després d’haver iniciat la proposta a la Pobla de Montornès. En el municipi altafullenc, on el CB Altafulla s’encarrega de la seva gestió, ha començat amb la participació de 30 nens, “un bon nombre per treballar perquè s’ho passin bé”, assegura la presidenta del club, Assumpta Tomàs, als micròfons d’aquesta casa.

La canalla realitzarà durant quatre setmanes, activitats de bàsquet, atletisme, futbol sala; sortides en bicicleta; visites a la piscina i el Planeta Màgic; i excursions. Alguns dels monitors que els acompanyen són els jugadors i jugadores del Bàsquet Baix Gaià que aquesta setmana estan fent el curs intensiu d’entrenador de Nivell 0, i que aprofiten l’avinentesa per posar en pràctica tot allò que aprenen en les classes teòriques.

El campus s’allargarà fins al 2 d’agost. Per tant, tots aquells que estiguin interessats a formar-ne part es poden inscriure tots els divendres, de 8 a un quart de 10 del matí, al Pavelló Municipal d’Altafulla.

D’altra banda, l’entitat va fer d’amfitrió de l’ASD Ubik Pallacanestro, un club italià de la regió de Llombardia que va passar uns dies a Altafulla perquè la seva coordinadora va residir-hi l’any passat, explica Assumpta Tomàs. Arran de la seva visita, i de l’amistat que va contraure amb les responsables del Bàsquet Baix Gaià, aquest va realitzar un torneig amb diferents equips de la zona.

El bàsquet no s’atura ni a l’estiu a Altafulla. Al Campus d’Estiu, el curs d’entrenador i el torneig amistós, a l’agost s’afegirà el tradicional 3x3 que organitza el CB Altafulla.
Assumpta Tomàs, corresponsable del Bàsquet Baix Gaià
Assumpta Tomàs, corresponsable del Bàsquet Baix Gaià
Assumpta Tomàs, corresponsable del Bàsquet Baix Gaià
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla