Esports
Foto: Lizards Torredembarra
05 de juliol del 2019
Els Lizards de Torredembarra posen rumb a Madrid per jugar la III Iberian Flag Bowl
La competició es disputa aquest dissabte 6 de juliol, de 10 del matí a 7 de la tarda, als Camps Iker Casillas de Móstoles
Els Lizards de Torredembarra ja ho tenen tot a punt per desplaçar-se a Móstoles (Madrid) i disputar la III Iberian Flag Bowl, el prestigiós torneig de Flag Football que reuneix a diversos equips d’Espanya i Portugal. La presència en aquesta competició és una gran oportunitat perquè l’entitat segueixi creixent a escala esportiva i institucional, i sobretot, posar a prova el seu nivell de cara al debut en el campionat de lliga el pròxim mes de setembre, com explica el seu president, Lluis Pérez, als micròfons d’Altafulla Ràdio.

L’expedició sortirà aquesta tarda cap a Madrid i la il·lusió és majúscula, perquè fins ara havien disputat diversos torneigs de flag, però cap “de tant nivell, fins i tot emocional”.

Més enllà de comprovar la situació esportiva en la qual es troba l’equip, l’experiència serveix perquè l’equip visqui un cap de setmana de convivència que “ha d’acabar d’ajuntar a la gent i fer grup”, remarca Lluis Pérez. La Iberian Bowl serà l’última activitat de l’equip abans de marxar de vacances, i no serà fins al setembre quan reprengui l’activitat.

La Iberian Flag Bowl, que se celebra aquest dissabte 6 de juliol de 10 del matí a 7 de la tarda, acull quatre competicions. Dues de formació, la Sub13 i Sub17, la Femenina, que s’estrena per promocionar l’esport entre les noies, i l’Open Mixt, en la qual jugaran els Lizards.
Els llangardaixos grocs comparteixen cartell amb Salamanca Vitors, Toros Madrid, Goldbats Pinto, Cuervos ANV, Cantabria Bisons, Templarts Móstoles, Northh Storks, Alicante Sharks, entre d’altres.
Lluís Pérez, president dels Lizards Torredembarra
Lluís Pérez, president dels Lizards Torredembarra
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla