01 d'agost del 2019
El Nàstic supera la Pobla de Mafumet en una sessió d’entrenament (5-1)
Els grana reben dissabte, a les 20.30 h, el Real Zaragoza en el marc de l’XI Trofeu Ciutat de Tarragona
El Nàstic de Tarragona i la Pobla de Mafumet s’han enfrontat aquest dimecres a la tarda en un partit d’entrenament que ha finalitzat amb la victòria del primer equip per 5 gols a 1. Xavi Bartolo i Albert Company, entrenadors d’ambdós conjunts, han fet servir el matx per rodar els seus jugadors amb dos equips en cada part.

En el primer temps, Bartolo ha utilitzat un onze inicial format per Cheikh Sarr, Carlos Albarrán, Mohamed Djetei, Roger Figueres, Javier Bonilla, Damián Petcoff, Ignacio Abeledo, José Carreón, Pol Ballesteros, Roger Brugué i Berat Sadik. Menció especial per a un Abeledo que va tornar a jugar d’interior, quan la seva posició habitual és la d’extrem, al costat de Carreón, que tot i que va arribar per jugar a la Pobla de Mafumet, està sent habitual en la dinàmica del primer equip.

Els grana es van avançar amb un xut de falta de Javier Bonilla, que va desviar un jugador de la Pobla. El segon gol el va marcar Sadik, rematant a plaer el centre de Brugui des de la banda dreta. Poc després els pobletans reduirien diferències amb el gol de Cissé, que va aprofitar la relliscada de Djetei per batre a Cheikh Sarr.

Tot seguit, el Nàstic va anotar el 3 a 1 gràcies a un gol en pròpia porteria de Pol Domingo. Ignacio Abeledo, protagonista de l’acció, va tancar la primera part marcant el quart gol després d’exercir una bona pressió sobre la sortida de pilota del rival.

En la segona part va arribar el carrusel de canvis per part dels dos equips. Xavi Bartolo va optar per Bernabé Barragán, Pol Valentín, Salva Ferrer, David Goldar, Sergi Cardona, Javi Márquez, Ferran Giner, Lolo Plá, Rodrigo Cuenca, Pol Prats i Joel Marín. La posició de Giner com a interior va ser, si més no, anecdòtica.

Els grana van perdre la superioritat mostrada en el primer temps, tot i que només van patir amb un xut des de la frontal de Sergio Montero, que va desviar Bernabé. Cuenca i Marín no van oferir massa arguments al seu tècnic per formar part de l’equip quan comenci la lliga, mentre que els altres jugadors van tenir una actuació correcta. En l’últim minut del partit, Pol Valentín va assistir Pol Prats amb una jugada individual per fer el definitiu 5 a 1.

El següent test del Nàstic serà molt més exigent. El dissabte, a dos quarts de 9 del vespre, rep el Real Zaragoza en l’XI Trofeu Ciutat de Tarragona, un clàssic de l’estiu i de la pretemporada grana. Llavors s’espera que debutin els últims reforços, el central Juan Rodríguez i el davanter Jonathan Pereira.