Esports
Foto: Berta Castells
09 d'agost del 2019
Berta Castells encara el Campionat d’Europa d’Atletisme aquest cap de setmana a Polònia
La torrenca comparteix llista amb altres noms destacats de l’atletisme estatal com Orlando Ortega, Ana Peleteiro i Óscar Husillos
La Federació Espanyola d’Atletisme afronta aquest cap de setmana una de les cites més importants i esperades de la temporada, el Campionat d’Europa d’Atletisme que se celebra a Bydgoszcz (Polònia). La torrenca Berta Castells és una de les atletes més contrastades de la llista estatal que aglutina un total de 49 esportistes, i en què hi ha dipositades moltes esperances.

Dins d’aquesta llista també hi ha altres noms destacats de l’atletisme com Orlando Ortega, plata als 110 tanca dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016; Ana Peleteiro, or al Mundial sub20 del 2012 a Trebisonda (Turquia) i or al Campionat d’Europa en Pista Coberta aquest 2019 a Glasgow (Escòcia) en triple salt; i Óscar Husillos, doble plata en aquesta darrera cita a les proves dels 400 metres i el 4x400.

Els rivals d’Espanya en aquest Campionat d’Europa són l’amfitriona Polònia, la República Txeca, Finlàndia, França, Alemanya, Gran Bretanya, Grècia, Itàlia, Suïssa, Suècia i Ucraïna.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla