Esports
Foto: Bàsquet Baix Gaià
08 d'octubre del 2019
El Junior Femení del Bàsquet Baix Gaià assoleix la primera victòria davant el Sant Pere i Sant Pau (50-53)
El Pre-Infantil B masculí segueix primer del seu grup després d’aconseguir el segon triomf davant l’AB Vendrell per 74 a 28
El Junior del Bàsquet Baix Gaià ha estat l’únic representant femení que ha aconseguit la victòria aquest cap de setmana en imposar-se a la pista del CB Sant Pere i Sant Pau per un marcador ajustat de 50 a 53. Aquesta és la primera victòria de les juniors, que ascendeixen fins a la 3a posició amb 3 punts, els mateixos que el Torreforta que és segon.

Pel que fa a la resta d’equips femenins, gairebé tots han jugat fora de casa. El Pre-Infantil ho ha fet a la pista del Manyanet Reus, on ha perdut 82 a 37. Els dos Infantils han perdut davant el mateix rival, l’AB Salle TGN. L’Infantil A ha perdut de 20 punts (63-43) i l’Infantil B per un marcador de 55 a 16.

Les úniques que han jugat al Pavelló d’Altafulla han estat les jugadores de l’equip de Tercera Categoria, que han perdut 30 a 37 davant el Bàsquet l’Arboç.

Quant als conjunts masculins, tres han aconseguit la victòria. El Pre-Infantil B ho ha fet davant l’AB Vendrell per 74 a 28 i se situa líder amb 4 punts; el Junior B contra el Reus Deportiu C per 81 a 16, que acaba la jornada 4r; i el Junior A a la pista del CB Sant Pere i Sant Pau per 47 a 83, un resultat que li permet ser 3r amb els mateixos punts.

Per contra, el Mini Masculí ha caigut 60 a 10 en la seva visita a l’Escola Puigcerver; el Pre-Infantil A contra el Manyanet Reus per 64 a 70; el Cadet B davant el Bàsquet l’Arboç per 40 a 59; i el Cadet A contra l’AE Claret per 76 a 65.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla