09 d'octubre del 2019
Victòria treballada i patida del Catllar a la pista de l’Huracans la Selva (4-5)
Tot i situar-se amb un 0 a 3 en el minut 16’, els del Baix Gaià han sortit victoriosos de l’intercanvi de cops del segon temps
El CFS El Catllar Atlètic ha debutat amb una treballada victòria en l’inici de la Primera Divisió Catalana, una categoria a la qual ha retornat nou anys després i que espera abandonar aquesta temporada. La primera pedra per complir aquest objectiu ja està posada després d’haver assaltat la pista de l’Huracans la Selva per 4 gols a 5.

Els catllarencs han hagut de suar més del que es podia esperar quan s’han situat amb un marcador de 0 a 3 en el minut 16’ gràcies a l’encert de Eric Tomàs, David Triviño i Albert Mateu. El local Joan Barberà ha respost immediatament després d’encaixar el tercer, i això ha donat ales al seu equip en el segon temps. El tècnic, Carlos Altes, ha titllat la primera part “d’espectacular”, mentre que en la segona l’equip ha mostrat que sap patir.

I és que els últims 20 minuts han començat amb el segon gol de l’Huracans, amb l’autoria de Marc Estivill en el 22’. Llavors ha aparegut Daniel Serrano per marcar el 2 a 4 en el 31. Andreu Ferré tornaria a respondre per part dels locals, com també Triviño per fer el cinquè dels del Baix Gaià. Finalment, Ferré ha clos el marcador amb el 4 a 5.

El Catllar és un dels set equips que han aconseguit la victòria en la primera jornada, i se situa 6è amb 3 punts, els mateixos que té la Sénia, que serà el seu pròxim rival. Altes coneix molt bé al conjunt del Montsià, que té “jugadors forts i intensos” i que faran que sigui un duel complicat.

El partit tindrà lloc aquest dissabte, a les 16.30h, al Pavelló d’Altafulla i enfrontarà a dos nouvinguts a la categoria, un que aterra de Primera Catalana i l’altre de Segona.