Esports
Foto: Bàsquet Baix Gaià
10 d'octubre del 2019
El Cadet Femení del Bàsquet Baix Gaià cau a la pista del Vendrell en el partit avançat de la tercera jornada (59-51)
El Pre-Infantil B masculí intentarà mantenir el lideratge del seu grup a la pista del CB Salou el dissabte a les 12.30 h
El Bàsquet Baix Gaià ha obert la tercera jornada de lliga aquest dimecres a la tarda amb la visita del Cadet Femení a la pista de l’AB Vendrell, on ha caigut per un marcador de 59 a 51. Aquest era el seu debut en la competició oficial després d’haver descansat en la primera jornada. I és que en el seu cas, el calendari és més curt i ha començat una setmana més tard respecte a la majoria de les altres lligues.

La resta d’equips femenins jugaran aquest dissabte al Pavelló d’Altafulla. Els primers a entrar en escena seran el Pre-Infantil i l’Infantil A (09.15 h), que compartiran pista per jugar els seus respectius compromisos davant la Salle Ploms Reus Negre, líder del grup, i el Reus Deportiu. Més tard, a les 13.00 h, el Junior rebrà el CB Àguiles en un duel entre el tercer i el setè classificat. Per la seva part, el Sub25 visitarà el Vila-seca en un partit que ha quedat ajornat per al pròxim divendres 18 d’octubre (20.45 h).

Quant als conjunts masculins, el Pre-Infantil i el Junior B hauran de matinar en la jornada sabatina perquè a les 09.00 h visiten l’Escola Puigcerver i el Carme Bàsquet, respectivament. El Mini-Masculí Groc serà el següent a competir, en el seu cas ho farà a casa davant la Salle CBT a partir de les 11.30h.

Mitja hora més tard, el Pre-Infantil B intentarà mantenir el lideratge del grup a la pista del CB Salou, mentre que a les 12.30 h, el Junior A rebrà l’AE Claret a la cerca del tercer triomf del curs. Per contra, el Cadet A lluitarà per aconseguir la primera victòria a la pista del CB Montblanc el diumenge a les 16.30 h.

El Cadet B no jugarà fins al dijous 17, dia fins al qual ha quedat aplaçada la seva visita a l’AB Cunit. El duel es jugarà a les 19.30 h.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla