22 d'octubre del 2019
El Juvenil de l’Altafulla cau contra el Ramon Sicart en el temps afegit (3-2)
L’Infantil suma la primera victòria del curs golejant el Torredembarra per 2 gols a 6
La segona jornada de lliga ens ha deixat diferents resultats pel que fa a l’Escola de Futbol Base del CE Altafulla. El referent de la pedrera groc-i-negre, el Juvenil, ja coneix la derrota després de caure al camp de l’AE Ramon Sicart amb un gol en el temps afegit.

L’equip de Mohamed Amhadar i Toni Rodríguez ha arribat al descans amb un desavantatge de dos gols, els que ha marcat Aleix Pardo en el 2’ i el 40’. Els altafullencs, però, s’han refet en la segona part i han restaurat les taules amb la dobleta d’Angel Lendines en el 52’ i 65’. Els dos equips han cercat la victòria en els últims 20 minuts, i finalment ha estat el conjunt de Llorenç del Penedès el que l’ha aconseguida amb el gol d’Ivan Traver en el temps afegit.

El Juvenil acaba la jornada 5è amb 3 punts, a tres dels únics equips que compten els seus partits per victòries, el líder, el Creixell, i el segon classificat, el Cunit.

Per la seva part, l’Infantil de Dani García ha estrenat el seu caseller de victòries, i ho ha fet en el derbi contra el Torredembarra amb una golejada per 2 gols a 6. Els groc-i-negre han sentenciat el partit en la primera part, marcant quatre dels sis gols per mitjà de Dídac Robles (1’), Kenai Pieris (15’) i Gael González (12’ i 35’).

El segon temps ha començat amb el gol del torrenc Ismail Chriyaa, que ha tingut la resposta de Miquel Fernández i Marc Camacho. Wassim Sebain ha maquillat el marcador amb el 2 a 6 definitiu.
L’Altafulla se situa 8è amb 3 punts, per darrere del Roda de Barà. El líder continua sent el Creixell, l’únic equip del Baix Gaià que ha aconseguit el 6 de 6 en aquest inici de lliga.