Esports
Foto: MondoIberica
25 d'octubre del 2019
L’Altafulla busca al Ramon Sicart una victòria de prestigi davant el Llorenç
Els groc-i-negre pretenen empatar a 14 punts amb el conjunt del Baix Penedès i treure profit de la Bisbalenca-Arboç
Quinze dies després, el CE Altafulla torna a saltar a la gespa. Després d’haver ajornat el partit de la setena jornada contra la Joventut Bisbalenca – encara no hi ha data per jugar-lo, en la vuitena visita a un dels rivals més forts, respectats i consolidats de la categoria com és el CF Llorenç que dirigeix l’exaltafullenc Jordi Castro.

L’enfrontament que acull el Ramon Sicart aquest dissabte a les 17.00 h és un dels millors del cap de setmana, juntament amb el que protagonitzen una hora després la Bisbalenca i el CF L’Arboç. L’Altafulla pot viure una jornada molt profitosa si aconsegueix la segona victòria a domicili de la temporada i arriba als 14 punts, la qual cosa li permetria mantenir el seu lloc entre el grup de candidats.

Cal recordar que l’equip de Raúl Tudela ve de dues ensopegades contra l’Arboç (2-2) i l’Alcover (3-3) en dos partits que en l’equador de la segona part guanyava amb un avantatge de dos gols. L’equip està desitjant posar les coses al seu lloc i tornar al camí del triomf, i per això compta amb la recuperació de Gerard Colomé i Enric López.

Per la seva part, el Llorenç espera fer bo el punt obtingut a Sant Jaume (1-1) i refer-se del cop de realitat encaixat anteriorment contra l’Atlètic Valls (1-5) en la primera derrota del curs. Tot i això, la temporada dels quadribarrats està sent notable, com així ho reflecteix la 4a posició que defensen amb 14 punts.

L’exjugador del Vendrell, Zaka Meftah, i Carlos Martínez són els màxims golejadors de l’equip de Jordi Castro amb 4 i 3 gols, respectivament. Hugo Giménez, el pitxitxi del grup fa dues campanyes, ve de marcar el seu primer i únic gol, i serà un altre dels jugadors a tenir en compte per part de la defensa de l’Altafulla.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla